Αυτό είναι το σνακ που έχει πάντα στην τσάντα της η Alessandra Ambrosio

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το σνακ που έχει πάντα στην τσάντα της η Alessandra Ambrosio

Πάρε κι εσύ μαθήματα από το αγγελάκι της Victoria’s Secret

To μεγαλύτερο Fashion Show της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και μόλις εχθές έγινε η τηλεοπτική του μετάδοση. Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret ταξίδεψαν μέχρι την Shanghai και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, περπατώντας στην πασαρέλα που είχε δημιουργηθεί στην Mercedes Benz Arena.

Το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την αποχώρηση της Alessandra Ambrosio από τα catwalks, έπειτα από 17χρόνια καριέρας. Η 36χρονη καλλονή έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχιών, αποφάσισε να κρεμάσει τα φτερά της και να αφοσιωθεί στην οικογένεια, τον εαυτό και τα παιδιά της. Φυσικά όμως αφήνει πλούσιο υλικό πίσω της, το οποίο αν μην τι άλλο θα το βλέπουμε και θα αναπολούμε τις όμορφες και πιο sexy στιγμές της.

ekso

Εντάξει, δεν χρειάζεται να σταθούμε και πολύ στο υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, όμως θα σταθούμε στο σνακ που όπως η ίδια είπε δεν αποχωρίζεται ποτέ και το έχει πάντα μέσα στην τσάντα της. Ίσως και να πηγαίνει το μυαλό σου, ίσως πάλι και όχι. Σίγουρα όμως ένα μοντέλο δεν θα έτρωγε κάτι με πολλές θερμίδες (ένεκα του επαγγέλματος βλέπεις).

Σε πρόσφατη συνέντευξη της λοιπόν, η βετεράνος πλέον καλλονή αποκάλυψε, πως δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της ξηρούς καρπούς και συγκεκριμένα αμύγδαλα.

Είναι το σνακ που δεν αποχωρίζεται ποτέ και όπως πολύ καλά γνωρίζεις οι ξηροί καρποί γενικά είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και γενικά σε ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός σου και το σώμα σου για καλύτερη λειτουργία. Τα αμύγδαλα που προτιμάει η Alessandra είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και φυτοστερόλες. Επιπλέον είναι και μία πολύ καλή πηγή ασβεστίου. Ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα!

Λοιπόν; Μήπως να τα έβαζες κι εσύ στην διατροφή σου;