5 συνδυασμοί τροφών για να καις διπλάσιο λίπος

Πατούλια Κατερίνα
5 συνδυασμοί τροφών για να καις διπλάσιο λίπος

Κάψε διπλάσιο λίπος και ρίξε την κοιλιά

Τα αυγά είναι μια πολύτιμη υπερτροφή γεμάτη πρωτεΐνη και υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί με τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις διπλάσιο λίπος.

1. Ναι στο αβοκάντο με αυγά
Ο συνδυασμός των μονοακόρεστων λιπαρών του αβοκάντο έχει βρεθεί πως μειώνει το λίπος στην κοιλιά ενώ σε βοηθά να τρέξεις το μεταβολισμό σου και να γυμνάζεσαι πιο σκληρά.

2. Αυγά και γκρέιπφρουτ:
Πριν φας το πρωινό αυγό σου, πιες ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Metabolism, έδειξε πως η κατανάλωση μισού γκρέιπφρουτ πριν κάθε γεύμα, βοηθά στην μείωση του λίπους στην κοιλιά και της κακής χοληστερόλης.

3. Κινόα και αυγά:
Βάλε στην ομελέτα και μια κουταλιά κινόα, η οποία περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με κάθε άλλο δημητριακό. Με τον τρόπο αυτό, θα παραμείνεις χορτάτη για περισσότερο.

4. Βρόμη και αυγά!
Πρόσθεσε βρόμη στην ομελέτα σου και θα δεις την κοιλιά σου να γίνεται επίπεδη. Η βρόμη είναι μία από τις καλύτερες πηγές ανθεκτικού αμύλου, το οποίο μειώνει την όρεξη και επιταχύνει τον ρυθμό καύσης θερμίδων. Μάλιστα, σε έρευνα βρέθηκε πως αντικαθιστώντας το 5% των ημερήσιων υδατανθράκων με ανθεκτικό άμυλο, μπορείς να επιταχύνεις το μεταβολισμό σου μέχρι και 23%!

Διάβασε ακόμα: Κάψε λίπος σε 30 λεπτά. Το απόλυτο αερόβιο πρόγραμμα για να «στεγνώσεις»