7 tips που μπορείς να ακολουθήσεις για καλύτερη υγεία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
7 tips που μπορείς να ακολουθήσεις για καλύτερη υγεία

Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διατροφή

Το να ακολουθείς μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή, δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να στερείσαι πράγματα και να κάνεις αυστηρές δίαιτες και γυμναστική. Μια καλή υγεία και κατ’ επέκταση ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα, δεν θέλει κάθε μέρα να ακολουθείς σκληρά προγράμματα. Μπορείς να το πετύχεις ακόμη και αν απλά κάνεις μικρές (αλλά σημαντικές) αλλαγές ή προσθήκες στη ζωή σου.

Υπάρχουν για παράδειγμα κάποια πολύ απλά tips που μπορείς να ακολουθήσεις και να κάνεις τη διαφορά στην καθημερινότητα σου. Ένα σημαντικό θέμα για παράδειγμα, είναι να είσαι διαρκώς ενυδατωμένη. Δεν έχει σημασία πόσο αθλητικός τύπος είσαι, είναι όμως σημαντικό να παραμένεις ενυδατωμένη, έτσι ώστε να έχεις ενέργεια και να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις, είναι να αναπροσαρμόσεις τις μερίδες φαγητού που τρως σε κάθε γεύμα της ημέρας. Για παράδειγμα, η μπριζόλα σου πιάνει περισσότερο χώρο πάνω από το μισό στο πιάτο σου; Εάν ναι, τότε θα ήταν μια καλή ιδέα να μειώσεις τη μερίδα.

Δες στο βίντεο παρακάτω κι άλλα tips που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σε βοηθήσουν πραγματικά στην καθημερινότητα σου.


Source: 7 Simple Diet and Fitness Tips by gcontent


Δες και αυτό: 6 σημάδια για να καταλάβεις πως χρειάζεσαι αποτοξίνωση