Το σνακ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μπορείς να παίρνεις παντού μαζί σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σνακ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που μπορείς να παίρνεις παντού μαζί σου

Και είναι νόστιμο και υγιεινό ταυτόχρονα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα πιο γυμνασμένα κορίτσια της ελληνικής showbiz και αυτό το βλέπουμε συνεχώς μέσα από το Instagram account της. Λατρεύει την αθλητική ζωή και μας το έχει δείξει επανειλημμένα, αλλά και να μην μας το έδειχνε μέσα από το account της, το κορμί της τα λέει όλα και αυτή είναι και η μόνη απόδειξη που θέλουμε. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φροντίζει να τρώει σωστά και υγιεινά ακόμη και στις διακοπές της και κάπως έτσι σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε κι εμείς το τρικ της για σνακ μέσα στην ημέρα.

Πριν από μερικές ημέρες η Ευρυδίκη ανέβασε στο account της μία super φωτογραφία από τις διακοπές της στην Αντίπαρο και εκτός του ότι θαυμάσαμε τις εκπληκτικές αναλογίες της είδαμε και τι επιλέγει ως σνακ μέσα στην ημέρα. Ο/η διατροφολόγος σου μπορεί να σου έχει κάποιες εναλλακτικές, εσύ ωστόσο αν θες μπορείς να κάνεις και αυτό που έκανε η Ευρυδίκη.

Φρούτα μέσα σε χωνάκι και έτσι έχεις διπλή απόλαυση. Γιατί και ξεγελάς τον εαυτό σου με το χωνάκι και νομίζεις πως μόλις έφαγες παγωτό, και στην πραγματικότητα έχεις φάει τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φρούτα μαζί με ένα τραγανό χωνάκι. Σίγουρα ένα δροσερό παγωτό ή μια γρανίτα θα ήταν καλύτερα, όμως σκέψου πως έτσι δεν παίρνεις καμία περιττή θερμίδα επιπλέον.

Πώς μπορείς να αντιγράψεις το σνακ της; Κόψε φρούτα σε ένα τάπερ, αγόρασε και μερικά χωνάκια και έχε τα πάντα μαζί σου όταν βγαίνεις από το σπίτι. Βάζεις όσα φρούτα θέλεις στο χωνάκι (συμπληρώνεις και λίγο μέλι αν το επιθυμείς) και έχεις το ιδανικό σνακ μέχρι το επόμενο γεύμα σου.