4 δίαιτες που πρέπει να αποφύγεις μέσα στο 2021

4 δίαιτες που πρέπει να αποφύγεις μέσα στο 2021

Μην δοκιμάσεις αυτές τις hot δίαιτες

Η λίστα με τις πιο καλές δίαιτες για να δοκιμάσεις το 2021 ακόμα είναι σε επεξεργασία αλλά οι τέσσερις δίαιτες που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις είναι οι παρακάτω.

Η Paleo είναι ένας τρόπος διατροφής πολύ τρέντι μεν αλλά πολύ δύσκολη να την ακολουθήσει μακροπρόθεσμα ο σύγχρονος άνθρωπος. Βασισμένη στις συνήθειες των ανθρώπων της παλαιολιθικής εποχής, η διατροφή είναι αυστήρη ως προς το άπαχο κρέας, τους καρπούς και τα λαχανικά που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει με μηδενική επεξεργασία και με πολλά μη και όχι.

Κλέψε την ιδέα και απλά απόφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Η Keto: Μία από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες του 2020, είναι παρούσα και το 2021 και στηρίζεται σε μια διατροφή με πολλά λιπαρά και λίγους υδατάνθρακες για να πάει το σώμα στην κατάσταση κέτωσης, όπου το σώμα δεν έχει υδατάνθρακες να κάψει και καίει λίπος. Έλα όμως που το σώμα δεν μπορεί να μένει στη φάση αυτή για πολύ καιρό ενώ το αίσθημα κόπωσης, οι πονοκέφαλοι και οι κράμπες θα σε λυγίσουν.

Κλέψε την ιδέα και απόφυγε τους υδατάνθρακες.

Shirtood: Η δίαιτα στην οποία φέρεται να οφείλει την αδύνατη σιλουέτα της η Adele, στηρίζεται σε συγκεκριμένα τρόφιμα όπως οι φράουλες, το κέιλ, το κόκκινο κρασί, τα κρεμμύδια, η σόγια, το matcha τσάι και τα λιπαρά από τον σολομό. Στην πρώτη φάση θα πίνεις πράσινους χυμούς και θα λαμβάνεις λίγες θερμίδες αλλά εύκολα θα λυγίσεις.



Κλέψε την ιδέα και βάλε τους πράσινους χυμούς στη διατροφή σου.

Mayr Method: Χάρη στο πρόγραμμα αυτό, φέρεται να έχει αδυνατίσει η Rebel Wilson, πλάνο το οποίο χτίστηκε πριν έναν αιώνα από αυστριακό γιατρό.
Η διατροφή στηρίζεται σε μείωση της γλουτένης και των γαλακτοκομικών και στην κατανάλωση τροφών με υψηλή αλκαλικότητα και πρέπει να μασάς την τροφή μέχρι και 40 φορές.

Κλέψε την ιδέα και μείωσε τη γλουτένη.