Η σιλουέτα της Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις: Πώς παραμένει πιο fit από ποτέ

Η σιλουέτα της Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις: Πώς παραμένει πιο fit από ποτέ

Η Kate Middleton έχει τη σιλουέτα που είχε και όταν παντρεύτηκε το 2011.

H 39χρονη Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και κέρδισε επάξια τον τίτλο του ειρηνοποιού, του ανθρώπου που προσπάθησε να φέρει κοντά και πάλι τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

H Kate, η δούκισσα του Cambridge κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο με το ξεχωριστό της στυλ ακόμα και σε μια τέτοια δύσκολη περίσταση αλλά και με τη σιλουέτα της.

Μετά από τρεις εγκυμοσύνες και γέννες (2013 στον πρίγκιπα George, 2015 στην πριγκίπισσα Charlotte και το 2018 με τον πρίγκιπα Louis), η Κate διαθέτει και πάλι το σώμα που είχε και όταν ντύθηκε νύφη πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Σκοπός της Middleton σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, είναι η υγιεινή διατροφή και ζωή και φροντίζει μόνη της να γυμνάζεται όσο περισσότερο ακόμα και με τις υποχρεώσεις των τριών παιδιών, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.
Ζώντας στο Norfolk, η Μiddleton πέρασε τον χρόνο της τρέχοντας, ακόμα και μαζί με το νέο της σκυλάκι, μετά την απώλεια του Lupo.



Όταν η Kate παντρεύτηκε τον William στις 29 Απριλίου του 2011, όλοι έμαθαν τη δίαιτα Dukan την οποία ακολουθούσε για να έχει την βέλτιστη εξωτερική εμφάνιση ως νύφη, μαζί με τη μητέρα της Carole και την αδερφή της Pippa.

Η διατροφή της Kate περιλαμβάνει τα εξής: