Αυτό είναι το φαγητό που λάτρευε η πριγκίπισσα Diana

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το φαγητό που λάτρευε η πριγκίπισσα Diana

H πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο φαγητό.

Η πριγκίπισσα Diana έγινε γνωστή ως «η πριγκίπισσα του λαού» ή «πριγκίπισσα με τα θλιμμένα μάτια» κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, και διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο. Ο γάμος τους έγινε στις 29 Ιουλίου 1981 και φέτος συμπληρώθηκαν, 40 χρόνια από τον πιο θλιμμένο royal γάμο στην ιστορία του παλατιού.

Το 1996 το ζευγάρι χώρισε με τη Diana να δίνει μία συνέντευξη στο BBC ταράζοντας το παλάτι. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις». Στις 31 Αυγούστου 1997 η πριγκίπισσα της Ουαλίας χάνει τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε σήραγγα του Παρισιού, έπειτα από κυνήγι των παπαράτσι.

Ποιο ήταν το αγαπημένο φαγητό της πριγκίπισσας Diana;

Η Diana είχε δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω της και με το θάνατό της οι άνθρωποι έγιναν ακόμα πιο περίεργοι να μάθουν ό, τι μπορούσαν για την αγαπημένη τους πριγκίπισσα. Γράφτηκαν βιογραφίες, γυρίστηκαν ταινίες και ντοκιμαντέρ, όμως η Diana θα είναι πάντα ένας μύθος και ο κόσμος θα θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για εκείνη.

Το περιοδικό Hello έδωσε μια νέα πληροφορία για τη ζωή της Λαίδης Νταϊάνα περιγράφοντας λεπτομερώς το αγαπημένο της γεύμα, το πιάτο που η πριγκίπισσα ζητούσε συχνότερα για μεσημεριανό γεύμα.

40 χρόνια πριν η Diana παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο: 10 facts για τον γάμο του αιώνα!

Αυτό είναι το φαγητό που λάτρευε η Diana

Σύμφωνα με τον Darren McGrady, ο οποίος υπηρέτησε ως προσωπικός σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής της, η πριγκίπισσα προτιμούσε να τρώει αυγά Suzette για μεσημεριανό γεύμα όσο το δυνατόν συχνότερα. Πιο συγκεκριμένα, της άρεσε να έχει το παραδοσιακό γεύμα σε μία βάση από «μαραμένο» σπανάκι, καθώς πρόσεχε πολύ την υγεία της.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά

Δεν έχεις ιδέα τι είναι τα αυγά suzette; Ούτε κι εμείς! Ο McGrady εξήγησε κάπως τη συνταγή και ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο για να την αντιγράψεις.



Το πιάτο περιλαμβάνει μια πατάτα ψημένη με μαραμένο σπανάκι στο κάτω μέρος και ένα αυγό ποσέ από πάνω και σάλτσα hollandaise.