Το απόλυτο smoothie για αποτοξίνωση του οργανισμού (γάλα καρύδας έχεις;)

Το απόλυτο smoothie για αποτοξίνωση του οργανισμού (γάλα καρύδας έχεις;)

Δε χρειάζονται πολλά: Chlorella, σπιρουλίνα και λίγο γάλα καρύδας για να νιώσεις τόνωση και ευεξία στη στιγμή!

Αυτό που έχουμε κάνει όλο αυτόν τον καιρό είναι να τρώμε πολύ ό,τι βρούμε μπροστά μας (έλα, παραδέξου το!). Σε αυτή την ακατάστατη διατροφική συνήθεια βοήθησε πολύ και ο χιονιάς που ακόμη και τέλη Μαρτίου δε λέει να μυρίσει άνοιξη. Κι επειδή μόνο όταν ανοίγει ο καιρός και πετάμε από πάνω μας τα βαριά ρούχα και τα μπουφάν νιώθουμε πως πρέπει να αποτοξινωθούμε από όλα όσα «μόνο μας παχαίνουν», τι θα έλεγες για ένα τονωτικό smoothie που χαρίζει ενέργεια και διώχνει τις τοξίνες μακριά;

Να σου γνωρίσουμε τη Chlorella και τη σπιρουλίνα! Με αυτά τα δύο θα φτιάξεις το τέλειο smoothie (και θα δεις αποτέλεσμα).

Αυτό είναι το νέο superfood που κάνει θαύματα στον οργανισμό σου

Πρόκειται για δύο είδη βακτηριδίων που συχνά αναφέρονται ως μπλε-πράσινα φύκια. Η σπιρουλίνα είναι πολύτιμη πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων, πλήρης φυτική πρωτεΐνη και πολύ αντιοξειδωτική. Είναι επίσης πολύ ισχυρός ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Chlorella είναι επίσης ένας μεγάλος «συνδετήρας», που σημαίνει ότι μπορεί να προσκολλάται σε βλαβερές ουσίες όπως τα βαρέα μέταλλα και να βοηθήσει το σώμα σου να τα αποβάλλει.

Το banana smoothie με τα 3 υλικά που βάζει τέλος στη δυσκοιλιότητα

Εδώ σου έχουμε ένα υπέροχο, γρήγορο smoothie με σπιρουλίνα, chlorella και γάλα καρύδας που θα λειτουργήσει ως detox για το σώμα σου!

Θα χρειαστείς:

170 γρ γάλα αμυγδάλου

50 γρ. γάλα καρύδας

1 κ.γ chlorella

1 κ.γ σπιρουλίνα

6 φύλλα δυόσμου

1 μπανάνα

μια πρέζα κακάο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 smoothies που θα αντικαταστήσουν επάξια το πρωινό σου

Όλα όσα χρειάζεται το smoothie σου για να σε αποτοξινώνει

Το banana smoothie με τα 3 υλικά που βάζει τέλος στη δυσκοιλιότητα