Θέλεις επίπεδη κοιλιά; 4 «όπλα» για να την αποκτήσεις

Ερμιόνη Σαρρή
Θέλεις επίπεδη κοιλιά; 4 «όπλα» για να την αποκτήσεις

Νίκησε το κοιλιακό λίπος άμεσα

Λίγο οι μικρές καθημερινές παρασπονδίες, λίγο η έλλειψη γυμναστικής δεν αργεί πολύ να «φουσκώσει» η κοιλίτσα. Μπορεί εσύ να μη θέλεις να το παραδεχτείς πως πάχυνες αλλά η ζυγαριά σου δε σε αφήνει να το ξεχάσεις. Σε καταλαβαίνουμε απολύτως! Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις κάποιες από τις διατροφικές σου συνήθειες;


Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και το στενό σου παντελόνι δε θα σε προδώσει ποτέ ξανά:

Mην παραλείπεις το πρωινό σου: To ξέρουμε πως ειδικά το πρωί θέλεις να κερδίσεις έστω και 10 λεπτά για να χουζουρέψεις αλλά πρέπει να θυσιαστείς. Το καλό πρωινό (ειδικά τα δημητριακά ολικής αλέσεως) θα φανεί σωτήριο για την κοιλιά σου.

Προτίμησε το πράσινο τσάι: Θα έχεις ακούσει πολλές φορές για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και για το ότι βοηθάει τον οργανισμό να κάνει καλύτερες καύσεις , οπότε μην ξεχνάς να πίνεις τουλάχιστον ένα ποτήρι καθημερινά.

Μείωσε την ποσότητα: Δε χρειάζεται να στερηθείς πολλά, μην ανησυχείς! Προσπάθησε μόνο να ελαττώσεις τη ζάχαρη, την καφεΐνη και το αλκοόλ. Αντί για δύο καφέδες την ημέρα, για παράδειγμα, αρκέσου σ΄ έναν και μοναδικό.

Δώσε μία μέρα άδεια στον εαυτό σου: Δεν εννοούμε βέβαια από τη δουλειά αλλά από τη διατροφή. Αν καταφέρεις όλη την εβδομάδα να είσαι προσεκτική με ό,τι τρως , τότε την Κυριακή(για παράδειγμα) έχεις κάθε δικαίωμα να δοκιμάσεις τη νέα αυτή σοκολάτα που βγήκε στην αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλετε να χάσετε βάρος; Μάθετε τους πιο αλλόκοτους τρόπους για να τα καταφέρετε!

Μάθετε τις 5 τροφές του φθινοπώρου που σας... παχαίνουν!