Cocktails για... δίαιτα: Δείτε και επιλέξτε το ιδανικότερο για εσάς

Ερμιόνη Σαρρή
Cocktails για... δίαιτα: Δείτε και επιλέξτε το ιδανικότερο για εσάς

Παλιότερα τα cocktails αποτελούσαν το αγαπημένο μας ποτό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι εποχές όμως άλλαξαν και το ίδιο ισχύει και για τη στάση μας απέναντί τους. Τα cocktail bar αποτελούν ένα από τα πιο in μέρη για διασκέδαση και ομολογούμε, πως πολύ μας αρέσει. Πολλές όμως από εσάς βρίσκονται σε περίοδο... δίαιτας και θεωρούν ότι ο προορισμός αυτός είναι άκρως απαγορευτικός για αυτές. Γιατί; Να ξέρετε, ότι και εσείς έχετε «ψυχή» και μπορείτε άνετα να ξεκινήσετε να τα... πίνετε. Με μέτρο βέβαια για να μην έχουμε και παραλειπόμενα την επόμενη ημέρα.

Daiquiri: Μπορεί να σερβιριστεί και σαν Daquiri πεπόνι ή φράουλα, με φρούτα λιωμένα στο blader. Οπότε περιέχει βιταμίνες β-καροτένιο, βιταμίνη C και πολλά αντιοξειδωτικά.


Μαργαρίτα: Μπορεί να σερβιριστεί και σαν μαργαρίτα φράουλα, με λιωμένες φράουλες. Έτσι αυξάνεται η περιεκτικότητα σου σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά (ανθοκυανίνες).


Cosmopolitan: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά εξαιτίας του lime και του cranberry. Ο χυμός cranberry περιέχει επίσης βιταμίνη C.


Applesoaked Mojito: Το cocktail αυτό περιέχει περίπου 150 θερμίδες ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει τo lime με τον πλούσιο σε αντιοξειδωτικά δυόσμο. Αντί για σόδα και ζάχαρη περιέχει χυμό μήλου μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις θερμίδες.


Black Raspberry Μartini: Το κλασσικό Μartini αναμεμειγμένο με χυμό raspberry δημιουργεί μία γλυκιά αίσθηση, αλλά καθόλου παχυντική, αφού δεν ξεπερνάει τις 120 θερμίδες.

Let's drink!

Διαβάστε ακόμα:

Δίαιτα της τελευταίας στιγμής; Ιδού πώς θα τα καταφέρετε

Ήπιες λίγο παραπάνω; Μάθε ποιες τροφές να προτιμήσεις για να νιώσεις καλύτερα

Τέλειο σώμα: 7 αδύνατες γυναίκες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους