Πράσινος καφές: Η νέα τάση στο γρήγορο αδυνάτισμα!

Πράσινος καφές: Η νέα τάση στο γρήγορο αδυνάτισμα!

Όσα θέλεις να ξέρεις για αυτό το superfood αλλά και πού μπορείς τον βρεις! 

Να ένας ακόμα λόγος να λατρέψεις τον καφέ: ο πράσινος καφές, ο καφές δηλαδή που οι κόκκοι του δεν έχουν υποστεί την διαδικασία του καβουρδίσματος, έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως είναι θαυματουργός στο αδυνάτισμα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, ο πράσινος καφές μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έως και 8 κιλά σε 22 εβδομάδες, να μειώσεις το δείκτη μάζας σώματος έως και 2.92 μονάδες, να μειώσεις κατά 10% το σωματικό βάρος σου, να μειώσεις δραστικά το λίπος κατά 16%, να μειώσεις τους καρδιακούς σου χτύπους κατά 2,5 παλμούς το λεπτό- και όλα αυτά χωρίς να αλλάξεις ριζικά τις διατροφικές σου συνήθειες!

Όμως, τα οφέλη του πράσινου καφέ δεν σταματούν εδώ. Πλούσιος σε αντιοξεδωτικά και ευεργετικά λιπαρά οξέα, δρα ως ισχυρό αντιγηραντικό διατηρώντας την επιδερμίδα ελαστική και νεανική, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση, ελέγχει την ήπια υπέρταση και το ζάχαρο ενώ συμβάλλει και στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Κάνε, λοιπόν, ένα δώρο στον εαυτό σου, βάλε στην καθημερινότητά σου τον Πράσινο Καφέ και θα βγεις διπλά κερδισμένη: και θα κάνεις κορμί και θα ξοδέψεις τα λιγότερα χρήματα!

Μπες στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.otcpharmacy.gr όπου θα βρεις τον εξαιρετικό Πράσινο Καφέ της Superfoods (90 ταμπλέτες ΣΥΝ άλλη 1 συσκευασία δώρο) σε εκπληκτική τιμή και με έκπτωση 65%! Κλικ εδώ λοιπόν και... θα τα χάσεις!

green 1