Μέθοδος 5:2 : Η πιο εύκολη & πιο αποτελεσματική δίαιτα με σύμμαχο τη Γλυκομαννάνη!

Μέθοδος 5:2 : Η πιο εύκολη & πιο αποτελεσματική δίαιτα με σύμμαχο τη Γλυκομαννάνη!

Τέρμα στην καταπίεση, τις στερήσεις και το πήγαινε-έλα των κιλών!

Πάμε στοίχημα πως θα συμφωνήσεις μαζί μου: αν ερχότανε ένα μαγικό τζίνι και μου έλεγε πως έχω 3 ευχές που μπορεί να κάνει πραγματικότητα, μία από αυτές θα ήταν να μην χρειάζεται να κάνω καμία δίαιτα ποτέ ξανά! Να υπήρχε ένας τρόπος να απολαμβάνω τις γεύσεις που λατρεύω χωρίς να αυτομαστιγώνομαι μόνη στο δωμάτιό μου, να μην με λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που πρόκειται να ανέβω στη ζυγαριά, να μην κάνω το μυαλό μου κομπιουτεράκι υπολογίζοντας μπουκιά και θερμίδες- τι λες, δεν θα το ήθελες και εσύ αυτό;


Μαγικό τζίνι μπορεί να μην έρθει, όμως λύσεις για να πούμε «Ως εδώ» στις εξαντλητικές δίαιτες και στη στέρηση, υπάρχουν- και μάλιστα, αυτή που έχω να σου προτείνω είναι σούπερ εύκολη, όποια και αν είναι η καθημερινότητά σου, και βέβαια αποτελεσματική!

Τα Lanes φέρνουν τη μέθοδο 5:2, μια μέθοδο που μελέτησε ο Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ, και δεν είναι άλλη από μία πολύ ευέλικτη, ήδη δημοφιλή δίαιτα σε όλο τον κόσμο, ιδανική για όλες εμάς που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυστηρά προγράμματα διατροφής.


Σύμφωνα λοιπόν με τη μέθοδο 5:2, μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε 5 μέρες την εβδομάδα και να περιορίζουμε τη διατροφή μας μόνο τις υπόλοιπες 2- ναι ναι, καλά διάβασες! Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, κιλά και λίπος χάνονται ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται συνολικά η υγεία, η ψυχολογία και η διάθεσή μας!


Και αν, ακόμα και αυτές οι 2 μέρες σου φαίνονται δύσκολες, έχεις κι έξτρα βοήθεια: το Kcaligram 5:2, ένα συμπλήρωμα διατροφής, που δημιουργεί κορεσμό και μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας- σημαντικό χέρι βοηθείας για να μείνεις πιστή στην χαμηλή θερμιδική πρόσληψη για αυτές τις 2 μέρες.


Πώς «δουλεύει» το Kcaligram 5:2; Περιέχει ένα μοναδικό συστατικό που λέγεται γλυκομαννάνη konjak, μια διαλυτή φυτική ίνα, η οποία μόλις έρθει σε επαφή με νερό έχει την ιδιότητα να το απορροφά και να διογκώνεται, δίνοντας έτσι την αίσθηση του κορεσμού- άρα τρως λιγότερο. Το συστατικό αυτό είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για την δράση του στην Απώλεια Βάρους, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων, οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για να ξεκινήσεις τη μέθοδο 5:2... τώρα!


Το Lanes Kcaligram 5:2 θα το βρεις στα φαρμακεία με δώρο το βιβλίο παγκόσμιο best seller "Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι ευχαριστώ» του Δρ. Μοσλέι, με έξτρα συμβουλές και tips διατροφής! Θέλεις να μάθεις κι άλλα για τη μέθοδο που πηγαίνει τον δείκτη της ζυγαριάς σου προς τα πίσω; Μπες στο www.laneshealth.gr και στο microsite http://www.laneshealth.gr/katapiesiTerma/ και θα βρεις συμβουλές διατροφής, tips, συνταγές για την εφαρμογή της μεθόδου αλλά και εμπειρίες ανθρώπων που τη δοκίμασαν ήδη!


Kcaligram 5:2 και τέρμα στην καταπίεση!