#Week_1: Διατροφικό πρόγραμμα για να χάσεις 3-4 κιλά ως τις γιορτές

Ερμιόνη Σαρρή
#Week_1: Διατροφικό πρόγραμμα για να χάσεις 3-4 κιλά ως τις γιορτές

Ξεκινάμε το διατροφικό μας ραντεβού!

Ο καιρός περνά γρήγορα και πριν ακόμα το καταλάβεις θα «ξημερώσουν» οι γιορτές των χριστουγέννων. Ένας μήνας έμεινε και ήδη πολλοί από εμάς έχουμε στολίσει το δέντρο στο σπίτι μας. Το ίδιο έχουν πράξει και τα καταστήματα. #ChristmasMood4ever.

Και εσύ αντί να μπαίνεις σιγα σιγα σε εορταστικό κλίμα, σκέφτεσαι τα κιλάκια που θα πάρεις και σε αυτές τις γιορτές, τα οποία θα προστεθούν σε αυτά τα 2-3 που παλεύεις να χάσεις το τελευταίο διάστημα. Μην σε πιάνει πανικός..προλαβαίνεις όχι μόνο να χάσεις τα 2-3 κιλάκια που σε έχουν κουράσει αλλά και αλλά και κανένα ακόμα ώστε να έχεις περιθώριο να φας κάτι παραπάνω στις γιορτές.

Μέχρι τα Χριστούγεννα λοιπόν θα σε περιμένει ένα πρόγραμμα διατροφής κάθε εβδομάδα με εύκολα φαγητά και σνακ τα οποια μπορείς εύκολα να φτιάξεις ή να προμηθευτείς. Συνοδεψε τα με άφθονο νερό 6-8 ποτηρια καθημερινά και μην ξεχνάς την άσκησή σου. Προσπάθησε να πας έστω 2-3 φορές σε εκείνο το γυμναστηριο που έχεις πληρώσει την συνδρομή αλλά όλο κάτι προκύπτει και έχεις να το επισκεφτείς καιρό. Για εσένα που δεν είσαι fan της άσκησης και 20-30 λεπτά την ημέρα περπάτημα θα σε βοηθήσουν να δεις την ζυγαριά σου να πέφτει.

Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας θα το βρεις στην παρακάτω gallery!

Καρτσωνάκη Χριστίνα

Bsc, MscΚλινικη διαιτολογος διατροφολόγος- Health & Wellness Coach ( diet coach)

Μόνιμος συνεργάτης στο κέντρο χορού και ψυχολογίας dance your soul