4 ύπουλες τροφές που ευθύνονται για το φούσκωμά σου

4 ύπουλες τροφές που ευθύνονται για το φούσκωμά σου

Ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες

To καλοκαίρι δεν έχει ακόμη τελειώσει, συγκεκριμένα έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν μήνα τουλάχιστον (είναι κάτι σαν αποζημίωση για τον πολύ κακό καιρό των προηγούμενων μηνών) οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εμφανίσεις με μαγιό δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Σε περίπτωση λοιπόν που θα φύγεις μέσα στις επόμενες μέρες, σου έχω κάποια νέα τα οποία θα σε συναρπάσουν. Ήξερες ότι υπάρχουν ύπουλες τροφές ικανές να σε φουσκώσουν χωρίς καν να έχεις ιδέα ότι μπορεί να ευθύνονται αυτές; Για δες παρακάτω.

Κρύα γεύματα: Ναι ξέρω ότι είναι εύκολη και νόστιμη λύση αλλά το παγωμένο τοστάκι που θα βρεις έτοιμο και συσκευασμένο, και το οποίο είναι πεντανόστιμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι περιέχει μεγάλες δόσεις αλατιού, προκειμένου να διατηρηθεί. Και ναι, το αλάτι προκαλεί κατακράτηση προφανώς!

Γεύματα σε εστιατόρια: Τώρα θα μου πεις, πώς να αρνηθείς την ταβέρνα με όλα τα καλούδια της και την παγωμένη την μπιρίτσα. Δύσκολο να αρνηθείς το ξέρω, αλλά σε περίπτωση που σε 5 μέρες έχεις να κάνεις εμφάνιση, οφείλεις να θυσιαστείς. Θέλεις να πας για να μη χαλάσεις την παρέα; Προτίμησε κάτι πιο ελαφρύ.

Κονσέρβες: Λυπάμαι, αλλά όσο κι αν αρνείσαι να το παραδεχτείς, είναι γεμάτες αλάτι. Το νάτριο λοιπόν όπως και στις παραπάνω περιπτώσεις προκαλεί φούσκωμα, και κάπως έτσι σου βγαίνουν ξινά τα μπιζέλια που μόλις πρόσθεσες στη σαλάτα σου.

Πίτσα: Το έχω πει πολλές φορές. Αν θέλεις να την κάνεις την παρασπονδία, άσε την πίτσα και επέλεξε το τιμημένο σουβλάκι. Και μόνο τα τυριά που περιέχει είναι ικανά για να δώσουν μία πιο στρογγυλή όψη.

DPG Network