Η συνταγή μου για το πιο healthy ρόφημα, θα σε κάνει να λατρέψεις το γάλα αμυγδάλου!

Δέσποινα Καμπούρη
Η συνταγή μου για το πιο healthy ρόφημα, θα σε κάνει να λατρέψεις το γάλα αμυγδάλου!

Αν βρίσκεσαι σε φάση δίαιτας, αν προσπαθείς να κάνεις πιο υγιεινή τη διατροφή σου, αν είσαι vegan ή αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, το γάλα αμυγδάλου θα γίνει ο πιο αγαπημένος σου σύμμαχος.

Πόσο θα ήθελες κάθε πρωί να ανοίγεις το ψυγείο σου και να πίνεις ένα λαχταριστό ρόφημα χωρίς να χρειάζεται καμία προετοιμασία; Ειδικά όταν αυτό το ρόφημα έχει γεύση αμύγδαλο ή φουντούκι-κακάο;

Αν βρίσκεσαι σε φάση δίαιτας, αν προσπαθείς να κάνεις πιο υγιεινή τη διατροφή σου, αν είσαι vegan ή αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, το γάλα αμυγδάλου θα γίνει ο πιο αγαπημένος σου σύμμαχος.

Γιατί αυτό το φυτικό ρόφημα ήρθε από το ΒΙΤΑΜ!

Αν σκεφτείς ότι ένα ποτήρι (240ml) γάλα αμυγδάλου (χωρίς ζάχαρη) περιέχει περίπου 50 θερμίδες, και η ίδια ποσότητα ενός πλήρες αγελαδινού γάλακτος περιέχει 146 θερμίδες, καταλαβαίνεις ότι το γάλα αμυγδάλου περιέχει περίπου 60% λιγότερες θερμίδες.

Σε αυτή τη νέα διατροφική τάση βρίσκονται πλέον και τα νέα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ και μάλιστα σε 3 γεύσεις!

IMG 6455

Το ρόφηµα Σόγιας δίνει γεύση, ενέργεια και βιταμίνες στο πρωινό ξεκίνημα, ενώ είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Το γάλα της σόγιας αναδεικνύεται καθημερινά ως ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την καθημερινή διατροφή των ασκούμενων που προτιμούν τις φυτικές πηγές πρωτεΐνης και όλων όσων επιθυμούν να διατηρούν ένα υγιές σώμα. Επομένως αν γυμνάζεσαι έχεις έναν λόγο παραπάνω να το δοκιμάσεις.

Το ρόφηµα Αµυγδάλου αποτελεί τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τη βελούδινη υφή και την απαλή γεύση αµυγδάλου. Συνδυάζει ποικιλία θρεπτικών συστατικών και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Σου θυμίζω ότι μπορείς να το πίνεις και τις μέρες που νηστεύεις ή ακόμα κι αν είσαι Vegan και μπορείς να το προσθέσεις στον καφέ σου ή στο τσάι σου άφοβα!

Το ρόφηµα φουντούκι και κακάο συνδυάζει τη θρεπτική αξία του φουντουκιού µε το ακαταμάχητο άρωμα του κακάο. Θα νιώσεις ότι πίνεις ένα τέλειο σοκολατούχο ρόφημα χωρίς τις θερμίδες που ξέρω από πρώτο χέρι ότι σε τρομάζουν.

Τα ροφήματα ΒΙΤΑΜ είναι πηγή απαραίτητων ω-3 & ω-6 λιπαρών και πλούσια σε βιταμίνη D, συστατικά που δεν τα προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα. Επιπλέον, είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνες Β2 & Β12, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη, είναι νηστίσιμα και κατάλληλα για διατροφή vegan και ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες.

Μπορείς να τα απολαύσεις κρύα ή ζεστά, σκέτα ή σε γλυκές και αλμυρές συνταγές, καθώς και σε λαχταριστά smoothies.

Εγώ για τη συνταγή μου χρησιμοποίησα το ρόφημα αμυγδάλου.

Είναι τόσο απλή και τόσο θρεπτική συνταγή που νομίζω ότι θα την λατρέψεις!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τρία υλικά, και ένα multi.

Μία ώριμη μπανάνα, μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο και ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου Βιτάμ.

IMG 6460

Κόβεις την μπανάνα σε μικρά κομματάκια και την ρίχνεις στο multi μαζί με το γάλα αμυγδάλου και το φυστικοβούτυρο. Τα χτυπάς όλα μαζί για 30 δευτερόλεπτα και το ρόφημά σου είναι έτοιμο να σερβιριστεί στο αγαπημένο σου ποτήρι!

Καλημέρα!