Οι άντρες μας παχαίνουν

Οι άντρες μας παχαίνουν

Προσέξτε τους!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ η πρώτη φορά που πάχυνα στη ζωή μου, ήταν όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον κατηγορώ γι΄αυτό ακόμα. Θα μου πείτε τώρα, το φταίει αυτός που εσύ τρως δίχως αύριο; Θα σας πω λοιπόν, γιατί του επιρρίπτω ευθύνες και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε σε πολλά μαζί μου.

Καταρχήν, θέλει συνέχεια να τρώει. Εμείς οι γυναίκες, και να πεινάμε, άμα δεν υπάρχει φαγητό στο σπίτι, βολευόμαστε και με κανένα γιαουρτάκι. Αυτοί το γιαουρτάκι το έχουν για επιδόρπιο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Επίσης, οι άντρες είναι πολύ πιο επιρρεπείς στο γρήγορο φαγητό (πίτσες, σουβλάκια, χάμπουργκερ κ.λ.π) καθώς και στα ανθυγιεινά σνακ, πατατάκια και τα συναφή, τα οποία γίνονται προέκταση του χεριού τους, ειδικά όταν βλέπουν αγώνες στην τηλεόραση.

Να μιλήσω και για μπύρες και αλκοόλ; Νομίζω ότι είναι περιττό. Αυτοί λοιπόν έχουν ανάγκη και από περισσότερες θερμίδες, έτσι κι αλλιώς, έχουν συνήθως και καλύτερο μεταβολισμό, και καταλήγουμε να τρώνε αυτοί και να παχαίνουμε εμείς, που τους κάνουμε παρέα!

Αν δε είναι και καλοί, τους παντρευόμαστε, μένουμε έγκυες και παχαίνουμε μία και καλή.