Το κόλπο της Σίσσυς Χρηστίδου για να χάσει κιλά

Το κόλπο της Σίσσυς Χρηστίδου για να χάσει κιλά

Πρέπει να δεις τι της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κάνει

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία κούκλα και το πρόσωπό της είναι από αυτά που κατευθείαν σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι πρόκειται για κάποιο μοντέλο. Τα χαρακτηριστικά της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά κι εύκολα την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο όμορφες κι εντυπωσιακές παρουσιάστριες που έχουν περάσει ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση.

Το καλοκαίρι, οι φωτογραφίες που είδαμε να ανεβαίνουν διαρκώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν ικανές να «κόψουν» την ανάσα κάθε θεατή.

Τον τελευταίο καιρό, η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται σε διαδικασία δίαιτας, γι’ αυτό και προσέχει πολύ τη διατροφή της, την οποία και παρακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Φυσικά, η δίαιτα δεν είναι ποτέ το πιο εύκολο πράγμα, αφού θέλει αποφασιστικότητα κι ένα πρόγραμμα που να ακολουθείς πιστά. Μερικές φορές, όμως, οι πειρασμοί μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα και να θελήσεις να φας κάτι που δεν πρέπει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε στη Σίσσυ ένα κόλπο για να μην παίρνει κιλά κι είμαστε έτοιμες να το δοκιμάσουμε.DPG Network