Τι τρώει η Amal Alamuddin και έχει αυτό το κορμί;

Τι τρώει η Amal Alamuddin και έχει αυτό το κορμί;

Ιδού η διατροφή που ακολουθεί

Η Amal Alamuddin ή Clooney όπως θέλεις πες τη, αν δεν ήταν δικηγόρος, θα μπορούσε να είναι σίγουρα μοντέλο. Οι αναλογίες της και η ομορφιά της θα την έκαναν σίγουρα top model, αλλά η νομική την κέρδισε περισσότερο. Τουλάχιστον ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τον George Clooney που τη γνώρισε και την παντρεύτηκε και την έφερε στη ζωή μας, αλλιώς δεν θα την είχαμε γνωρίσει.

Βέβαια τώρα που τη κοιτάζουμε καλά θα λέγαμε με μεγάλη βεβαιότητα πως μοιάζει πολύ με τη Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες (αν βλέπεις τη σειρά ξέρεις). Όπως και να ‘χει είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και αν και δεν έχει τύχει ποτέ ο φακός να την απαθανατίσει με μαγιό, λέμε πως έχει και απίστευτο κορμί.

Και μην ξεχνάς έχει κάνει και δύο παιδιά την Ella και τον Alexander Clooney. Τι τρώει όμως η Amal Clooney κι έχει αυτό το κορμί; Η Αmal διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και πριν πεις πως είναι τυχερή λόγω dna, σου λέμε πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τρέφεται σωστά και ακολουθεί τη μεσογειακή διατροφή.

Σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό Heat το πρωινό της περιλαμβάνει σούπα με φύκια και μερικές φορές βραστά αυγά. Το μεσημεριανό της, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στη Vogue περιλαμβάνει σίγουρα μια σαλάτα κι ένα πιάτο όπως μακαρόνια με κεφτεδάκια γαλοπούλας ή στήθος κοτόπουλο.

Αν από την άλλη αναρωτιέσαι αν κάνει και παρασπονδίες, τότε να σε ενημερώσουμε πως εκείνη και ο σύζυγός της George Clooney, μια φορά την εβδομάδα υποκύπτουν στην πίτσα, ενώ εκείνη είναι λάτρης των ποπ κορν.