Όταν έμαθα να πίνω νερό και να το χαίρομαι

Όταν έμαθα να πίνω νερό και να το χαίρομαι

Το 2020 δεν ήταν η χρονιά μου. Φαντάζομαι ούτε και η δική σου. Μετά το «3-2-1 Καλώς Ήρθες 2021», το κλικ μέσα μου έγινε! Είχε βοηθήσει βέβαια κι εκείνο το φόρεμα που δεν έλεγε να κουμπώσει για το ρεβεγιόν που φέτος κάναμε μόνο οι τέσσερίς μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν, σίγουρα θα παρατήρησες τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησα για να χάσω εκείνα τα περιττά κιλά που μου είχαν ξεμείνει από τα back to back lockdowns του 2020.

Η καραντίνα συνεχίζεται μεν αλλά εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω με τα κιλά αυτά. Με τη διαδικασία της δίαιτας έμαθα τι θα πει υγιεινή διατροφή, πώς πρέπει να φροντίζω όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και όσους αγαπώ, κατάλαβα στην ουσία του το ότι είμαστε ό,τι τρώμε και ναι, έμαθα να πίνω νερό.

Έχεις ακούσει ποτέ για ανθρώπους που δεν συμπαθούν πολύ το νερό; Μη σου φαίνεται παράξενο. Εγώ ήμουν ο άνθρωπος αυτός. Αν δεν ήταν κατακαλόκαιρο να σκάει ο τζίτζικας, αν δεν έκανα προπόνηση μέχρι να μου βγει γλώσσα στο πάτωμα ή ακόμα ακόμα αν δεν είχα φάει κάτι πολύ καυτερό ή κάτι πολύ πικάντικο ή κάτι πολύ αλμυρό, απλά ξεχνούσα να πιω νερό Αυτό βέβαια μου έχει στοιχίσει σε πολλά επίπεδα – το πιο βασικό κόστος για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χάσει βάρος, είναι η κατακράτηση υγρών και η κυτταρίτιδα από τη μη επαρκή κατανάλωση νερού.

Η διατροφολόγος μου με είχε ταρακουνήσει για τα καλά. Μου εξήγησε ότι δεν θα μπορέσω να προοδεύσω στην προσπάθειά μου αν δεν πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα νερό καθημερινά.

Κατάλαβα όμως γρήγορα πως το να μετρώ το νερό που πίνω με το σταγονόμετρο ή να το πίνω με το ζόρι, δεν θα με βοηθήσει. Ευτυχώς όλα έγιναν πιο εύκολα όταν μπήκε το νερό ΘΕΟΝΗ στη ζωή μου – σίγουρα το γνωρίζεις καθώς πρόκειται για το πιο Βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο, το μοναδικό με 24 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή, σε υψόμετρο 1100μ., στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας – ο μύθος μάλιστα λέει πως το ΘΕΟΝΗ πήρε το όνομά του από την ομώνυμη νεράιδα που σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο προστατεύει την πηγή Γκούρα, εκεί που αναβλύζει το νερό!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr