Summer Detox: Φτιάξε νόστιμο smoothie με καλοκαιρινά φρούτα - Ό,τι πρέπει για το γραφείο

Νατάσσα Σχοινά
Summer Detox: Φτιάξε νόστιμο smoothie με καλοκαιρινά φρούτα - Ό,τι πρέπει για το γραφείο

Μία υγιεινή και λαχταριστή επιλογή για το break σου.

Η μέρα στο γραφείο δεν περνάει πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο. Λογικό, αν το καλοσκεφτείς. Όταν τόσοι άνθρωποι είναι μαζεμένοι στον ίδιο χώρο, όλο και κάτι θα συμβεί. Και είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ακόμα, όμως, κι όλα να είναι καλά, με τόση δουλειά, χρειάζεσαι κάποια διαλείμματα. Τα break είναι πολύ σημαντικά για να μπορείς να ξελαμπικάρεις και να συνεχίζεις παραγωγικά τη βάρδιά σου.

Όλα τα φαγητά-παγίδες που θεωρούσαμε υγιεινά μέχρι σήμερα

Ένα δροσιστικό smoothie

Τι χρειάζεσαι σε αυτήν την περίπτωση; Μερικά νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά σνακ για ενέργεια. Ή ένα δροσιστικό smoothie που θα σε βοηθήσει να κάνεις αποτοξίνωση από τη διατροφή όλης της εβδομάδας.

Καθώς ήδη έχουν βγει τα πρώτα καλοκαιρινά φρούτα, έχεις διαθέσιμες τις πιο νόστιμες εποχιακές τροφές. Προσωπικά, λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με βερίκοκο. Μην απορείς, λοιπόν, που ανακάλυψα στο YouTube μία φανταστική συνταγή για να το φτιάξεις.



Εύκολοι τρόποι για να τρως καθημερινά περισσότερα λαχανικά


Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι βερίκοκα

½ μήλο

1 αχλάδι

1 φλιτζάνι νερό

Τα βάζεις στο μπλέντερ και είσαι πανέτοιμη! Έχεις στο ποτήρι σου ένα smoothie από φρούτα με αποτοξινωτικές ιδιότητες για να ενισχύσεις την υγεία του οργανισμού σου και να πατήσεις ένα pause στην πείνα μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι.