Τα μυστικά της Nicole Kidman που νικούν ...το πέρασμα του χρόνου!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα μυστικά της Nicole Kidman που νικούν ...το πέρασμα του χρόνου!

Η Nicole Kidman δίνει προτεραιότητα στην ισορροπία της διατροφής και την ευεξία.

Όταν δεν αισθάνεσαι καλά, αυτόματα πέφτει και η ψυχολογία σου! Και τότε είναι που αποφασίζεις ν' ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τρέφοντας σωστά και ακολουθώντας συστηματική άσκηση. Όμως πόσες φορές έχεις πάρει την απόφαση να υιοθετήσεις διαφορετικές συνήθειες οι οποίες απαιτούν κόπο και θυσίες; Μμμμ, ξέρουμε η απάντηση είναι πάντα δύσκολη (όπως και η πράξη!).

Η Nicole Kidman είναι μια από εμάς. Μπορεί να μοιάζει άπιαστο όνειρο η καριέρα της όμως είναι μια γυναίκα -όπως εσύ- που πασχίζει να συμβιβαστεί με τις αλλαγές στο σώμα και τη διάθεσή της.

Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές


https://www.instagram.com/p/CH3MDJ5pIxI

Γνωρίζουμε καλά αυτόν τον αγώνα. Όλοι λένε ότι ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής είνα το παν, αλλά αυτό που δεν σου λένε είναι πώς να το καταφέρεις αποτελεσματικά χωρίς να νιώθεις ότι ξεριζώνεται από μέσα σου όλη η ζωή σου. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι μια νοοτροπία - είναι κάτι περισσότερο από το να ακολουθείς την τελευταία δίαιτα, να πηγαίνεις συνεχώς στο γυμναστήριο και να μετά να ξανακάνεις το ίδιο μοτίβο, κάθε φορά.

Η Nicole Kidman αποκαλύπτεί τον δικό της τρόπο για να είναι και να νιώθει καλά

Αγνώριστη η Nicole Kidman: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της - Δες το νέο look

Όσον αφορά τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, η 54χρονη Nicole Kidman δίνει προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευελιξία. Το 2013, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε δηλώσει στο Women’s Health ότι αντί να κόψει εντελώς τα αγαπημένα της φαγητά, υιοθετεί μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Αντ 'αυτού, τα τρώει με μέτρο, ενώ ενσωματώνει επίσης υγιεινά τρόφιμα και άσκηση στην καθημερινότητά της. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της για την ιππασία και τα άλογα!


https://www.instagram.com/p/CSA8BTnn50E

Το Healthline υποστηρίζει αυτήν την ιδέα, του να δώσεις δηλαδή προσοχή στις ανάγκες του σώματός σου και προτεραιότητα σε αυτό που λειτουργεί για εσένα και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Μέσω της άσκησης, της υγιεινής διατροφής και του διαλογισμού, η Kidman δίνει προτεραιότητα τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική της υγεία. Επίσης, πιστεύει ακράδαντα στην υγεία του δέρματος και αυτό φαίνεται στη λαμπερή, νεανική της εμφάνιση. Δίνει προτεραιότητα στο wellbeing και στη φροντίδα τόσο του εαυτού μας όσο και των ανθρώπων που αγαπάμε.

Να θυμίσουμε πως σ' ένα post της στο Instagram η ηθοποιός απολάμβανε το μασάζ που έκανε στα πόδια της αδερφής της.


https://www.instagram.com/p/CMc8mt_pnav

Οι συνήθειες του τρόπου ζωής που διατηρούν τη Νικόλ Κίντμαν νεανική

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε τα μυστικά της κατά της γήρανσης γι' αυτό...κράτα σημειώσεις. Για το πρόσωπό της, η δύο φορές βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, επενδύει... στα φυσικά συστατικά. Η διατροφή της περιλαμβάνει βιολογικά φρούτα, λαχανικά και υγιή ψάρια. Σε συνέντευξή της τον Μάιο του 2017 στο Food & Wine, η ίδια μίλησε για την αγάπη της για τα θαλασσινά και είπε συγκεκριμένα πως «μια φρέσκια πιατέλα με θαλασσινά με στρείδια του Σίδνεϊ, γαρίδες και αστακός ήταν το απόλυτο αγαπημένο της γεύμα». Δεν έχει άδικο καθώς τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα ψάρια βοηθούν να απαλλαγεί το σώμα από τις τοξίνες ενώ η βιταμίνη Β2 μειώνει συγκεκριμένα την εμφάνιση των ρυτίδων.

Βέβαια όλοι έχουν και τις περίεργες αδυναμίες τους που δε λένε να κόψουν με τίποτα. Πώς θα ξέφευγε από αυτό και εκείνη; Για του λόγου το αληθές δες τι αγαπάει να τρώει ....(από εμάς... μακριά!)