Δεν σας παχαίνει ο καφές (που είναι μέσα στο κανταΐφι σας )

Δεν σας παχαίνει ο καφές (που είναι μέσα στο κανταΐφι σας )

Εγώ λέει πως φταίει το σιρόπι και η σαντιγί, εσείς;

Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που έχει κολλητή φίλη που κάθε Κυριακή ορκίζεται ότι θα αρχίσει δίαιτα «από αύριο» και που η δίαιτα αυτή σταματάει Δευτέρα βράδυ. Κάποια απ΄όλες αυτές της Κυριακές αποφάσισα να την βοηθήσω να πραγματοποιήσει την απόφαση της, λέγοντας της να ξεκινήσει «κόβοντας» κάτι από τη καθημερινή της διατροφή που πιστεύει ότι την παχαίνει. Μαντέψτε τι αποφάσισε να κόψει, τον καφέ!

Στην πραγματικότητα ο καημένος ο καφές από μόνος του έχει μηδαμινές θερμίδες. Για παράδειγμα μία κούπα σκέτου καφέ φίλτρου έχει μόλις μία θερμίδα ενώ παράλληλα μας παρέχει τόνωση και ενέργεια.

Μην ξεγελιέσαι λοιπόν αγαπητή μου φίλη, ούτε κι εσείς κορίτσια. Δεν σας φταίει το καημένο το καφεδάκι για το επιπλέον κιλάκι! Αν εσείς τώρα, αντί για καφέ πίνεται εκμέκ κανταΐφι με σιρόπια και σαντιγί, κόψτε το σιρόπι και την σαντιγί, όχι τον καφέ.

Τώρα, αν είστε τόσο τυχερές που μπορείτε να πίνετε καφέ- κανταΐφι και να μην παχαίνετε, τι να πω κορίτσια, μπράβο, μπορεί να γίνετε και... διευθύντριες του portal μας. Γιατί εγώ τουλάχιστον, μία τέτοια ξέρω που Νικ...άει τις θερμίδες αυτές!