Το φυσικό μεταλλικό νερό Contrex σύμμαχός σας στη δίαιτα

Το φυσικό μεταλλικό νερό Contrex σύμμαχός σας στη δίαιτα

Συνδυασμός θρεπτικών συστατικών σε ένα προϊόν που αξίζει να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο

Θέλετε να χάσετε κιλά και είστε διατεθειμένες να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας; Πριν καταφύγετε σε κάποια εξαντλητική δίαιτα την οποία σας πρότεινε η φίλη σας, θυμηθείτε ότι το σημαντικότερο είναι ναι μεν να χάσετε τα περιττά σας κιλά, αλλά πάντα με σωστό και υγιή τρόπο.

Οι αυστηρές δίαιτες πολλές φορές εξαντλούν τον οργανισμό και του στερούν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην καταφέρνουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γι' αυτό το λόγο βάλτε στην καθημερινότητά σας το φυσικό μεταλλικό νερό Contrex το οποίο βοηθάει τον οργανισμό σε περιόδους δίαιτας αφού όχι μόνο τον ενυδατώνει, αλλά τον εφοδιάζει και με θρεπτικά συστατικά, όπως μαγνήσιο και ασβέστιο.

Ένα μόνο λίτρο Contrex καλύπτει το 58% των ημερήσιων αναγκών μας σε ασβέστιο και το 19% των ημερήσιων αναγκών μας σε μαγνήσιο ενώ η χαρακτηριστική του γεύση υπενθυμίζει και αποδεικνύει την μοναδική του σύνθεση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο το θεωρούν σύμμαχό τους στη διατήρηση της σιλουέτας τους.

Παρακάτω σας έχουμε και κάποια tips αδυνατίσματος από το Contrex με αγάπη...

  • Για να χάσεις βάρος χρειάζεσαι καλό μεταβολισμό. Το ασβέστιο βοηθά στην καλή του λειτουργία γι' αυτό και είναι τόσο απαραίτητο για τον οργανισμό.
  • Η τακτική άσκηση είναι απαραίτητη, όπως επίσης και η διατήρηση γερών μυών και οστών. Το μαγνήσιο και το ασβέστιο βοηθούν στην καλή λειτουργία των μυών και ενισχύουν τα οστά.
  • Για να μειώσεις τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνεις, πιες ένα ποτήρι Contrex πριν το γεύμα και ένα μετά. Επιπλέον, η απορρόφηση του ασβεστίου που περιέχει είναι πολύ μεγαλύτερη όταν συνοδεύεται από τροφή.
  • Σε ένα ποτήρι Contrex πρόσθεσε χυμό λεμονιού και λίγο τριμμένο πάγο. Θα απολαύσεις ένα υπέροχο δροσερό ρόφημα χωρίς θερμίδες.