Μήλο: Ένα την ημέρα, κάνει την κυτταρίτιδα και τα κιλά πέρα;

Μήλο:  Ένα την ημέρα, κάνει την κυτταρίτιδα και τα κιλά πέρα;

Ποια τα οφέλη του στον οργανισμό μας

Μήλο. Τόσο νόστιμο και γευστικό. Από μικρά παιδιά θυμόμαστε τη μαμά μας να φωνάζει να φάμε το μήλο μας. Όσο για το ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, το είχαμε από μωρά αποτυπώσει καλά στο μυαλουδάκι μας. Είναι τόσο θρεπτικό όσο φημίζεται; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Επιπλέον, βοηθάει στο αδυνάτισμα και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Δείτε γιατί:

  • Το μήλο έχει μικρή θερμιδική αξία και αποτελεί το ιδανικό φρούτο, όταν κάνετε δίαιτα. Ένα μήλο αποτελείται από περίπου 84% νερό. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
  • Μάθετε να τρώτε τα μήλα με τη φλούδα, καθώς σε αυτή βρίσκεται η ουσία εν ονόματι ουρσολικό οξύ. Η ουσία αυτή βοηθάει στο κάψιμο λίπους και επιταχύνει το αδυνάτισμα. Επιπροσθέτως, βοηθάει στην καλή λειτουργία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
  • Πλούσιο σε βιταμίνες, βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
  • Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Έτσι, λοιπόν, τρώγοντας ένα μήλο πετυχαίνετε να νιώθετε αίσθημα κορεσμού για περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν ένα μήλο μία ώρα πριν το γεύμα τους, τείνουν να λαμβάνουν λιγότερες θερμίδες από αυτούς που δεν το επιλέγουν, για την ακρίβεια γλιτώνουν περίπου 190!

Διαβάστε ακόμα

Επιχείρηση αδυνάτισμα: Eίναι τα αβγά, το κλειδί της επιτυχίας;

Goji Berry: Το μυστικό για υγεία και αδυνάτισμα

Μπανάνα: 5 βασικοί λόγοι για να την προσθέσετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας φρούτα