Βιταμινούχα και νηστίσιμα μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα
ΕΥΑ ΣΕΦΕΡΛΗ
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες πιάτο, εύκολο στην Παρασκευή του και νηστίσιμο. Καλή όρεξη.
Υλικά (για 6 άτομα)
½ κιλό φασολάκια μαυρομάτικα
2 σέσκουλα
1 ξερό κρεμμύδι
λίγο ελαιόλαδο
λίγο άνηθο
λίγο σέλινο
αλάτι &πιπέρι
Εκτέλεση
1. Πλένουμε τα φασόλια και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
2. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, το σέλινο, τα σέσκουλα και το κρεμμύδι.
3. Αλλάζουμε το νερό από τα φασόλια και τα ξαναβάζουμε να βράσουν μαζί με τα λαχανικά, μέχρι να μαλακώσουν.
4. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και σερβίρουμε.
Related
Bloggers
01
10