Αχ, αυτό το σώμα! Ξέρουμε τί τρώει η Rihanna και το μοιραζόμαστε μαζί σας

Αχ, αυτό το σώμα! Ξέρουμε τί τρώει η Rihanna και το μοιραζόμαστε μαζί σας

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα!

"Όλοι πρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και σωματική άσκηση για να νιώθουμε καλά. Αν προσπαθήσουμε γι' αυτό χωρίς να το βλέπουμε σαν κάτι υποχρεωτικό προκειμένου να χάσουμε βάρος, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία".

Τάδε έφη Rihanna που αν κρίνουμε από την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και τις αξιοζήλευτες καμπύλες της πρέπει να την ακούσουμε με προσοχή. Εμείς αφού θαυμάσαμε τις καμπύλες της στις τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό, που δημοσίευεσε η ίδια στο Instagram, ψάξαμε και μάθαμε τι περιλαμβάνει το καθημερινό της διαιτολόγιο.

Η διατροφή της περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση λαχανικά, ασπράδια αυγών, φρούτα και πολύ νερό. Το πρωινό της είναι πλούσιο και περιλαμβάνει σάντουιτς με αυγό και τυρί, ένα ρόφημα πρωτεΐνης από σόγια και μια μπάρα δημητριακών μέχρι 250 θερμίδες.

Το μεσημεριανό της γεύμα αποτελείται από ένα σάντουιτς με ψητό κοτόπουλο και δύο κουταλάκια σος με χαμηλά λιπαρά, σαλάτα με κομματάκια γαλοπούλας, μαρούλι, ντομάτα και παξιμάδι και ζελε με χαμηλά λιπαρά για γλυκό. Το βραδινό της χωρίς τσιγκουνιές περιλαμβάνει 100 γρ. στήθος ψητό κοτόπουλο, μισό φλιτζάνι δημητριακά ολικής αλέσεως, ένα φλιτζάνι ντομάτα ψιλοκομμένη, ένα κουταλάκι της σούπας τυρί cottage και ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι.

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό μενού, που ακολουθεί όχι όταν βρίσκεται σε περιοδεία και το σώμα της έχει αυξημένες ανάγκες, αλλά στις διακοπές της.

Πάντως η 25χρονη super star από τα Barbados έχει συνεχώς δίπλα της μια σεφ, η οποία ταξιδεύει μαζί της σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν πάει. Στο διαιτολόγιο βέβαια δεν υπάρχει καθόλου αλκόολ, αλλά αυτό είναι η μικρή αμαρτία της γλυκιάς Riri.

Διαβάστε ακόμη:

Χάλια τα νεύρα του: Ποιος γνωστός ηθοποιός κατέρρευσε στο Twitter;

Kρίμα το Chanel jacket! H celebrity μετά από μερικά ποτάκια πήγε σπίτι ξυπόλητη