Τα 10 καλύτερα διατροφικά tips για άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα

Γωγώ Φούντα
Τα 10 καλύτερα διατροφικά tips για άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα

Φέτος εσείς θα είστε το κορμί της παραλίας

Το καλοκαιράκι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, και όπως είναι φυσικό, όλες οι γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των... relationship status, για να μιλήσουμε και σε γλώσσα facebook, έχουν κυριευτεί από ένα αμόκ και έναν πανικό, προκειμένου να είναι fit και σέξι στην παραλία! Εμείς λοιπόν, επειδή στηρίζουμε όλον αυτό τον αγώνα και στεκόμαστε στο πλευρό σας, διότι αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο απλά και αποτελεσματικά tips διατροφής, για να δείτε τον αριθμό της ζυγαριά σας να κατεβαίνει όλο και περισσότερο!

1. Φυσικά νερό: Νομίζατε ότι δεν θα ήταν στη λίστα και μάλιστα πρώτο πρώτο; Κι όμως το νερό, αν φυσικά θέλετε να το χτίσετε το κορμί, θα πρέπει να είναι το Α και το Ω της διατροφής σας. Πριν πέσετε με τα μούτρα λοιπόν στην αγαπημένη σας λιχουδιά, πιείτε ένα ποτήρι νερό και το πιο πιθανό είναι ότι μετά δεν θα θελήσετε να γευτείτε τον πειρασμό που βάλατε στο μάτι! Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!

2. Φάτε τα αγαπημένα σας φαγητά: Το να στερείστε φαγητά που αγαπάτε μόνο και μόνο επειδή θέλετε να χάσετε κάποια κιλά, το γνωρίζετε πιστεύουμε ότι δεν είναι λύση! Επίσης, δεν είναι και λύση να πέφτετε με τα μούτρα συχνά πυκνά, σε μία πράξη... απελπισίας και κυρίως πείνας! Προσπαθήστε λοιπόν, να τα απολαμβάνετε, αλλά πραγματικά με μέτρο για να μη σας δημιουργούνται στερητικά σύνδρομα!

3. Βάλτε πρωτείνη σε κάθε σας γεύμα: Και το καλό είναι, ότι είναι εξίσου νόστιμη με τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά, κάτι που σημαίνει ότι θα το κάνετε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση! Επιπλέον, δημιουργεί την αίσθηση πληρότητας και ενισχύει τους μυς! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

4. Και το καυτερό το θέλει ο οργανισμός: Βάλτε μπαχαρικά και έντονες γεύσεις στο φαγητό σας, διότι με τον τρόπο αυτό, νιώθετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και κατά συνέπεια δεν τρώτε τόσο πολύ. Όταν λοιπόν έχετε άμεση ανάγκη από κάτι γλυκό, φάτε κάτι πικάντικο και σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα.

5. Το... περιεχόμενο του ψυγείου: Όπως αντιλαμβάνεστε, αν το ψυγείο σας είναι τίγκα στις σοκολάτες και τα αναψυκτικά, ε με την πρώτη λιγούρα θα καταφύγετε στην εύκολη λύση! Τι πρέπει να κάνετε; Πολύ απλά να το γεμίσετε με φρούτα, λαχανικά και χυμούς! Και να θέλετε δηλαδή να την κάνετε την παρασπονδία, δεν θα μπορείτε!

6. Λαχανικά αντί ζυμαρικών: Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να συνοδεύσετε το κρέας ή το ψάρι σας, καλό θα ήταν να αντικαταστήσετε τα πεντανόστιμα ομολογουμένως ζυμαρικά, με ψητά ή και βραστά λαχανικά! Ίσως να τα θεωρείτε κάπως ξενέρωτα, αλλά καλώς ή κακώς, θα δείτε τεράστια διαφορά στα κιλά σας!

7. Δώστε χρόνο: Μην απογητεύεστε από την πρώτη εβδομάδα, αν δείτε ότι δε χάνετε τα κιλά που θα θέλατε. Το θέμα είναι να χαθούν αργά και υγιεινά! Εξάλλου, η γρήγορη απώλεια κιλών έχει να κάνει περισσότερο με υγρά και όχι λίπος!

8. Πείτε όχι στη ζυγαριά: Καλά δε λέμε να μη ζυγίζεστε ποτέ, αλλά αυτό το αμόκ με τη ζυγαριά κάθε μέρα όλη μέρα, είναι κάπως παράλογο, διότι αποτελέσματα με διαφορά μιας ώρας δεν πρόκειται να δείτε! Μειώστε λοιπόν τη συναναστροφή σας με τη ζυγαριά, στην μία φορά την εβδομάδα!

9. Κοιμηθείτε: Φυσικά και ο ύπνος αδυνατίζει και αυτό είναι γνωστό! Αν λοιπόν κοιμάστε φυσιολογικά και καλά, τότε θα νιώθετε ξεκούραστοι και άρα λιγότερο πεινασμένοι!

10. Μασήστε τσίχλα: Μπορεί να μην είναι και το πιο ωραίο θέαμα, ίσως και λίγο εκνευριστικό, αλλά αποδεδειγμένα, η τσίχλα, και εννοούμε φυσικά χωρίς ζάχαρη, είναι η τέλεια σχεδόν λύση για να ξεγελάσετε την πείνα σας και να μη φάτε περισσότερα από το επιτρεπτό, γεύματα.

Διαβάστε ακόμη:

10 τρόφιμα που δεν μπαίνουν ποτέ στο ψυγείο

Ζηλεύεις το σώμα των μοντέλων της Victoria's Secret; Ακολούθησε τα διατροφικά τους tips