Ανακαλύψαμε τα αθλητικά που θα απογειώσουν το καθημερινό σου run

Ανακαλύψαμε τα αθλητικά που θα απογειώσουν το καθημερινό σου run

Είτε θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο από τα μέσα Σεπτεμβρίου, είτε από τις αρχές του φθινοπώρου, πρέπει να φροντίσεις να βρεις τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια, που θα καταφέρουν να πάνε το run σου στο επόμενο level. 

Το φθινόπωρο έρχεται και ο Αύγουστος αποτελεί πλέον παρελθόν. Σκέφτεσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να «μαζεύεσαι» και να οργανώνεις το… πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να μπεις από το φθινόπωρο. Διατροφή, τρέξιμο και τα «κεφάλια μέσα». Διότι, η καθημερινή προπόνηση είναι απαραίτητη για να περάσει ο χειμώνας όσο πιο ομαλά γίνεται, ενώ το τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο μοιάζει ως η πιο «σωστή» κίνηση μετά το γραφείο. Τέρμα τα after-work drinks, τώρα θα πηγαίνεις για after-work run!

Είτε θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο από τα μέσα Σεπτεμβρίου, είτε από τις αρχές του φθινοπώρου, πρέπει να φροντίσεις να βρεις τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια, που θα καταφέρουν να πάνε το run σου στο επόμενο level. Εκείνα που θα σου προσφέρουν ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης και απόδοσης. Για αυτό κι εμείς, αφού κάναμε την δική μας έρευνα στην αγορά, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τα νέα Reebok Floatride Run Flexweave της Reebok. Κάτι που μας οδήγησε στο συμπέρασμα πως με αυτά τα παπούτσια, το καθημερινό σου run δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

REEBOK2

Τρέχοντας όμως, καταλαβαίνεις την πραγματική διαφορά που έχει η προπόνησή σου. Δοκιμάζοντας τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτό το φθινόπωρο θα βάλουμε τα αθλητικά μας ρούχα και θα βγούμε από το σπίτι… με τα χίλια! Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και προηγμένα υλικά, η Reebok μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο της σειράς Floatride, Floatride Run Flexweave, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχουν καταφέρει να συνδυάζουν απόλυτα δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες: Τον Floatride αφρό και το υλικό Flexweave. Το αποτέλεσμα; Ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό runner της πόλης! Διότι, ο αφρός Floatride από τη μία, μέσα από τη σταθερή δομή κυψελών του, φροντίζει να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης και υψηλών επιδόσεων σε κάθε σου run, αλλά και την απαραίτητη στήριξη και απόκριση. Από την άλλη, το πιο πρόσφατο τεχνολογικό επίτευγμα της Reebok, το υλικό Flexweave από νήματα σενίλλης, κάνει τα αθλητικά σου εξαιρετικά ανθεκτικά και ελαφριά. Διότι, εσύ δεν θα τρέχεις, αλλά οριακά θα… πετάς!

REEBOK3

Σύμφωνα με τον Global Marketing Director της Reebok Running, James Woolard, «η τεχνολογία Flexweave θα αποτελέσει ένα μεγάλο κομμάτι του DNA της Reebok από εδώ και πέρα. Μέσα από αυτό το πρωτοποριακά δημιουργικό project, καταφέραμε αυτό ακριβώς που θέλαμε εξαρχής. Να αναδείξουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του Flexweave μέσα από μοναδικές συνεργασίες». Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα τoυ Fleaxweave δημιουργήθηκε από τη Reebok Innovation Collective, ένα τμήμα που αντλεί συνεχώς έμπνευση και ιδέες για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων μέσα από συνεργασίες που μοιάζει να… ξεπερνούν τα στενά όρια μιας απλής εφεύρεσης!

REEBOK4

Για να αποκτήσεις, λοιπόν, μια καλύτερη εμπειρία τρεξίματος όπου κι αν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις την προπόνησή σου, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από τα Floatride Run Flexweave. Διότι, σου εγγυώνται την απόλυτη εφαρμογή, χάρη στο Floatride πλέγμα, το premium Flexweave υλικό και την φτέρνα που αγκαλιάζει τέλεια το πόδι του κάθε δρομέα. Άνετα, ελαφριά και με τη μέγιστη απόδοση. Έτσι, φορώντας τα, το μόνο που θα έχεις στο μυαλό σου καθώς θα κάνεις το καθημερινό σου run, θα είναι τα… χιλιόμετρα που έχεις μπροστά σου!

Για να έχεις κι εσύ την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά την προπόνησή σου μάθε περισσότερα στο http://fitness.reebok.gr/floatride/