4 ασκήσεις κοιλιακών για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

4 ασκήσεις κοιλιακών για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

Ανάλογα με τις στάσεις που προτιμάς, κάνε και την αντίστοιχη άσκηση.

Χρόνια τώρα γνωρίζουμε τα απίστευτα οφέλη που μπορεί να έχει η γυμναστική για το σώμα του ανθρώπου. Ναι, πολλές φορές συγχέεται μόνο το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης, ωστόσο, πρόκειται για κάτι που ξεπερνά κατά πολύ αυτά τα όρια. Οι επιστημονικές μελέτες συνεχώς αποδεικνύουν τη συμβολή της άθλησης στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Υπάρχουν φορές, όμως, που δεν πάει το μυαλό σου σε μερικές ευεργεσίες της, καθώς δεν αποτελούν τον πρώτο λόγο για τον οποίο κάποιος την κάνει. Όπως, για παράδειγμα, η ενίσχυση της απόδοσης στο σεξ.

Hollow Rock

Η συγκεκριμένη άσκηση βοηθά στην ιεραποστολική στάση. Δίνει μεγαλύτερη δύναμη στον κορμό και θα σε βοηθήσει αρκετά, ειδικά στην περίπτωση που θες να τοποθετήσεις τα πόδια σου γύρω από τον σύντροφό σου.



Low Plank

Το plank είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα. Όσον αφορά στο κομμάτι του σεξ, στάσεις που χρειάζονται στήριξη των χεριών και του κορμού, όπως doggy style και leaning cowgirl, θα δουν σίγουρα διαφορά στην απόδοσή τους.



Dead Bug

Αν προτιμάς περισσότερο σεξ σε όρθιες στάσεις που άρα απαιτούν περισσότερη δύναμη στο κάτω μέρος του σώματος, το dead bug είναι η άσκηση που ζητάς. Θα ενδυναμώσεις τον κορμό, τα πόδια, τη λεκάνη και τους γλουτούς σου.



Inch Worm

Για στάσεις που περιλαμβάνουν στήριξη στα γόνατα, μία άσκηση, όπως το Inch Worm, είναι ό,τι πρέπει για να γυμνάσεις ολόκληρο τον κορμό σου και να δώσεις έμφαση τόσο στους γλουτούς σου όσο και στα χέρια.