Mermaiding: Αυτός είναι ο νέος τρόπος γυμναστικής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Mermaiding: Αυτός είναι ο νέος τρόπος γυμναστικής

«Ουρλιάζουμε» από ενθουσιασμό

Θυμάσαι που όταν ήσουν μικρή ήθελες να γίνεις γοργόνα; Τώρα μπορείς να γίνεις και παράλληλα να γυμνάσεις και το σώμα σου γιατί μην ξεχνιόμαστε καλοκαίρι έχουμε, σορτσάκια φοράμε, κάπως πρέπει να αναδείξουμε και το bikini body μας. Όπως γνωρίζεις το κολύμπι βοηθά πάρα πολύ στη σωματική διάπλαση. Αν μισείς ή βαριέσαι τη γυμναστική δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια βουτιά στην πισίνα. Η κολύμβηση χρησιμοποιεί όλες τις μυϊκές ομάδες, οπότε όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, θα έχεις μια πλήρη προπόνηση σώματος. Το κολύμπι στοχεύει παντού: από τη στήριξη της μέση μέχρι την τόνωση των χεριών και των ποδιών. Επιπλέον, το κολύμπι κάνει το σώμα σου να δουλεύει σκληρότερα, και 30 λεπτά σε μια πισίνα ισούται με 45 λεπτά στο γυμναστήριο.

Το mermaiding είναι η διαδικασία αυτή που φοράς μια ουρά γοργόνας και κολυμπάς. Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η γοργόνα αναφέρεται μερικές φορές ως μπαλέτο νερού, αλλά δεν είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται επί του παρόντος. Το mermaiding δεν πρέπει να συγχέεται με τη σύγχρονη συγχρονισμένη κολύμβηση, αν και μπορεί να υπάρξει κάποια αλληλεπικάλυψη. To mermaiding είναι τόσο επάγγελμα, όσο και χόμπι.

Και τώρα, αν βαριέσαι οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκγύμνασης το mermaiding είναι αυτός που θα λατρέψεις. Η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου, παρουσίασε σήμερα ένα νέο τρόπο γυμναστικής, ο οποίος και θα σε κάνει κορμάρα και θα σε δροσίζει ταυτόχρονα. Ξέχνα τις ατελείωτες προπονήσεις με κοιλιακούς, ροκανίσματα και καθίσματα, το mermaiding είναι αυτό που θέλεις να κάνεις αυτό το καλοκαίρι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις και περισσότερες λεπτομέρειες για το mermaiding.