Πόσες θερμίδες καις σε 45’; Κάνε αυτό το πρόγραμμα και μάθε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσες θερμίδες καις σε 45’; Κάνε αυτό το πρόγραμμα και μάθε

Επιστροφή στη fitness ρουτίνα μας

Η σημερινή μέρα δεν είναι σίγουρα καλή γιατί έχει δύο αρνητικά. Και είναι Δευτέρα και είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά για πολλούς μετά την καλοκαιρινή άδεια. Αν ανήκεις κι εσύ στο group αυτό στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς γιατί δεν φαντάζεσαι πόσο σε νιώθουμε. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, πως το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να μάθεις σήμερα είναι το πόσες θερμίδες καις μέσα σε 45’.

Αν ωστόσο πραγματικά θες να μάθεις για να ξεχαστείς από την επιστροφή στη ρουτίνα, τότε σου έχουμε τις πληροφορίες που θέλεις. Περίπου δηλαδή. Το καλοκαίρι τυπικά μας αποχαιρετά σε μία εβδομάδα ακριβώς και μία κατάθλιψη μας έχει πιάσει, δεν θα σου κρυφτούμε. Τέρμα οι διακοπές, τέρμα οι ξέγνοιαστες μέρες, τέρμα τα παγωτά και τα γλυκά. Στεναχωρήθηκες κι εσύ που δεν θα φας ξανά παγωτό; Εάν ναι, κακώς μιας και τώρα ήρθε η στιγμή να σκεφτείς και την διατροφή σου λίγο.

Καλό το φαγητό στο νησί, τα γλυκά και τα παγωτά όμως ήρθε η ώρα να βάλουμε μέσα τα κεφάλια και να επιστρέψουμε στις προ-διακοπών συνήθειες μας. Ναι μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, αφού ενδέχεται να κάνεις κι άλλα μπάνια ή να φύγεις ξανά κάποιο σουκου, όμως όσο πιο νωρίς μπεις σε πρόγραμμα, τόσο καλύτερα θα συνηθίσεις. Πόσες θερμίδες λοιπόν καις με 45’ γυμναστικής;

Πάτα το play στο βίντεο γυμναστικής που ακολουθεί, κάνε το πρόγραμμα και περιμένουμε να μας πεις τα αποτελέσματα.