Είσαι έγκυος; Η Χριστίνα Μπόμπα σου δείχνει πως να γυμναστείς

Είσαι έγκυος; Η Χριστίνα Μπόμπα σου δείχνει πως να γυμναστείς

Δες πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις.

Η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ευημερία του ανθρώπου, στην καλή λειτουργεία του σώματος και του οργανισμού. Ξέρουμε πως αυτούς τους μήνες που η πανδημία μαστίζει τη χώρα μας το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι γυμναστική –και μάλιστα στο σπίτι-. Είναι όμως κι αυτό κάτι που μπορείς να κάνεις απλά για να ξεχαστείς και να μη κάθεσαι όλη μέρα στο γραφείο σου δουλεύοντας ή βλέποντας ταινίες.

Εάν μάλιστα είσαι και έγκυος, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω για να γυμναστείς. Το γεγονός πως περιμένεις παιδάκι δε σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική. Φυσικά πάντα με την απαραίτητη προσοχή, γιατί κουβαλάς και μία ψυχή. Η Χριστίνα Μπόμπα που βρίσκεται ακριβώς σε αυτήν τη φάση της ζωής της και μάλιστα περιμένει δίδυμα δεν αμελεί να κάνει και τη γυμναστική της όποτε έχει χρόνο.

Η παρουσιάστρια και influencer εξακολουθεί να πηγαίνει στη δουλειά της και να κάνει πράγματα που έκανε και πριν την εγκυμοσύνη της, φυσικά προσέχοντας διπλά. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα μάθαμε μαζί τους το φύλο των μωρών που περιμένουν, μέσα από ένα βίντεο post στο Instagram account της.

Όπως η ίδια ανέφερε στο caption του βίντεο ο φάκελος με τα αποτελέσματα πήγε απευθείας στους φίλους τους, οι οποίοι τον άνοιξαν –αφού πρώτα έβαλαν τα απαραίτητα στοιχήματα- έμαθαν τι είναι τα μωράκια και ετοίμασαν για τους μέλλοντες γονείς την πιο όμορφη έκπληξη.

Επιστρέφοντας στο θέμα της γυμναστικής, η Χριστίνα Μπόμπα που στην καθημερινότητά της έχει τη γυμναστική ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account της βίντεο όπου γυμνάζεται και προτείνει και σε άλλες μανούλες ασκήσεις για εγκύους. Θέλεις prenatal yoga; Έχουμε; Θέλεις ασκήσεις για χέρια; Και από αυτό έχουμε.



Αρκεί απλά να πατήσεις play στα βίντεο γυμναστικής.