Κάντο όπως η J.Lo: Η star αποκαλύπτει τι κάνει πριν και μετά τη γυμναστική

Ιωάννα Τζανή
Κάντο όπως η J.Lo: Η star αποκαλύπτει τι κάνει πριν και μετά τη γυμναστική

Τα μυστικά της JLo που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ αν θέλεις να της μοιάσεις!

Η Jennifer Lopez είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καυτές παρουσίες του Hollywood! Το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, οι πλούσιες και sexy καμπύλες της, αλλά και η απίστευτη ενέργεια που αποπνέει, εντυπωσιάζει άντρες και γυναίκες.

Μπορεί να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της -μετά την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck-, η Λατίνα star όμως δεν αποσπάται ποτέ από τον στόχο της! Ποιος είναι αυτός; Να κρατήσει το σώμα της καλλίγραμμο και να μην παραμελεί ποτέ την εξωτερική της εμφάνιση!

Ούτε οι μάσκες δεν τους συγκρατούν! Το παθιασμένο φιλί JLo-Ben Affleck στο Met Gala 2021

https://www.instagram.com/p/CTvsxrZFNkK

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η J.Lo ανέβασε στο @jlobeauty - το account στο Instagram που διατηρεί ώστε να μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ομορφιάς της - ένα βίντεο στο οποίο μας αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό της προκειμένου να παραμένει συνεπής στα... καθήκοντα του γυμναστηρίου! Πέρα από αυτό, όμως, μας έδωσε και μια γεύση για την skincare routine που ακολουθεί ώστε να παραμένει λαμπερή!

Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο chic μανικιούρ που είναι καλύτερο και από το κόκκινο

Τα beauty tips της J.Lo

Με ελάχιστο make-up, φορώντας ένα αθλητικό σύνολο και με έναν ατημέλητο κότσο μετά από την προπόνησή της, η Lopez ανέβασε ένα βίντεο το οποίο σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε όλες μας!

Το μυστικό της JLo με το highlighter για λάμψη διαρκείας στο μακιγιάζ

Η σταρ του «Maid in Manhattan» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Jennifer's Post-Workout Routine Episode 1 #WORKOUTWEDNESDAY. Η άσκηση είναι απαραίτητη στη ζωή της @JLo (αναδρομή στην εμφάνιση του VMA), αλλά, όπως και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, όλα έχουν να κάνουν με τη συνέπεια. Ποια προϊόντα τραβούν το βάρος και αφήνουν το δέρμα της με αυτή την εμβληματική λάμψη μετά την προπόνηση;».

https://www.instagram.com/p/CT2lJFQjcFR

Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, αλλά όπως φαίνεται πάντα βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό της. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο βίντεο που ανάρτησε, δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ και φοράει «cozy ρούχα» στο γυμναστήριο για να «παρακινήσει» τον εαυτό της. «Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι χωρίς γυαλιστερό lip-gloss και μάσκαρα. Θέλω να είμαι όμορφη όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη», ανέφερε μεταξύ άλλων η J.Lo.

https://www.instagram.com/p/COrKv9zJf7-

Η J.Lo φροντίζει να διατηρεί καθαρή την επιδερμίδα της μετά τη γυμναστική

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι λατρεύει το καθαριστικό της δικής της σειράς περιποίησης, «J.Lo Beauty», επειδή «σφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα». Το χρησιμοποιεί για να πλένει το πρόσωπό της μετά από κάθε προπόνηση!



«Αφού γυμνάζομαι και είμαι λίγο ιδρωμένη και βρώμικη, πλένομαι με το καθαριστικό μου. Είναι φτιαγμένο για να αφαιρεί όλο το μακιγιάζ, τη βρωμιά και τα λάδια», είπε καθώς έπλενε το πρόσωπό της ώστε να προχωρήσει στα επόμενα βήματα της καθημερινής περιποίησής.

https://www.instagram.com/p/CTKhA6lFI-p

Το love story με τον Ben Affleck

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν για την ακτινοβολία που εκμέμπει η J.Lo ευθύνεται το #scincareroutine που ακολουθεί, ή ο αναζωπυρωμένος έρωτάς της με τον 49χρονο Ben Affleck!

Ούτε οι μάσκες δεν τους συγκρατούν! Το παθιασμένο φιλί JLo-Ben Affleck στο Met Gala 2021 (photo)

Από τότε που το ζευγάρι επανενώθηκε, οι δυο τους χαμογελούν και απολαμβάνουν τον έρωτά τους κάθε λεπτό!

Cover photo: @jlo