Τα μυστικά διατροφής και άσκησης που κρατούν την Gigi Hadid υγιή και πάντα fit

Μαρία Ροδίτη
Τα μυστικά διατροφής και άσκησης που κρατούν την Gigi Hadid υγιή και πάντα fit

Η Gigi Hadid δεν καταπιέζεται με τίποτα! Θέλει απλώς να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτού του πλανήτη και όχι άδικα. Οι αναλογίες της… κόβουν την ανάσα και αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι.

Το supermodel, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των πιο διάσημων Οίκων Μόδας, έδινε προτεραιότητα στη φυσική της κατάσταση ήδη από την παιδική της ηλικία. Έπαιζε βόλεϊ, αγωνιζόταν στην ιππασία, ενώ είχε προκριθεί ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Εφήβων.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της. Είσαι έτοιμη, όμως, να μάθεις τι γυμναστική και διατροφή κάνει σήμερα για να παραμένει fit; Let’s go!

katemoss4

Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Gigi Hadid

Πυγμαχία η αγαπημένη

Όταν η Gigi Hadid αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μοντέλο έπρεπε να αδυνατίσει και συγκεκριμένα να λεπτύνουν τα πόδια της. Βλέπεις, από την πολλή άθληση τα πόδια της είχαν μύες και αυτό δεν θα της έδινε το «εισιτήριο» για να μπει και να ξεχωρίσει στον χώρο του modeling.

Τι έκανε και τι κάνει ακόμα και σήμερα, λοιπόν, η Gigi Hadid; Πυγμαχία! Και, μάλιστα, χρησιμοποιεί την πυγμαχία ως το βασικό είδος προπόνησής της.

https://www.instagram.com/p/BIjK0pUj7gP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις, η πυγμαχία είναι η τέλεια γυμναστική, καθώς γυμνάζει όλο το σώμα – ειδικά τα χέρια-, ενώ αποτελεί και άσκηση cardio. Έτσι, δημιουργεί γράμμωση στο σώμα, χωρίς όμως να προσθέτει όγκο.

Σανίδα και κοιλιακοί

Για να κάνει το λεγόμενο six pack η Gigi Hadid κάνει σανίδα (ναι, τη γνωστή άσκηση του pilates), η οποία σφίγγει κυριολεκτικά όλο το κορμί. Κάνει, επίσης, και κοιλιακούς.

Όχι όποιους κι όποιους κοιλιακούς, όμως. Το supermodel κάνει ποδήλατο ούσα ξαπλωμένη και οι επαναλήψεις της είναι τόσες ώστε να νιώσει έντονο κάψιμο.

Μια προπόνηση της Gigi, λοιπόν, αντιστοιχεί σε 10 λεπτά πυγμαχία εναλλάξ με 40 επαναλήψεις κοιλιακών και σανίδα.



Η διατροφή της Gigi Hadid

Σε συνέντευξή της, η Gigi Hadid έχει δηλώσει ότι το μότο της είναι το εξής: «Φάε καθαρά για να παραμένεις fit, φάε ένα burger για να παραμένεις υγιής».

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο δεν ακολουθεί μια συγκεκριμένη διατροφή, αλλά προτιμά να τρέφεται υγιεινά με αυγά, φρούτα και λαχανικά, κρέας, γάλα και αλεύρι, ενώ λατρεύει και τα βιολογικά τρόφιμα.

Συγχρόνως, όμως, θα υπάρξουν και μέρες που… θα κάνει τη διατροφική ατασθαλία της. Και, φυσικά, θα την απολαύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διατροφή και γυμναστική της Gwyneth Paltrow για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της