3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga παρέα με το Tranquini®

3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga παρέα με το Tranquini®

Χαλάρωσε, Σκέψου Θετικά, Τα καλύτερα έρχονται!

Το Tranquini® Positively Relaxed, η νέα απολαυστική πρόταση από την εταιρεία Foodrinco, βρέθηκε στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga με θέμα «Κύκλος ζωής – Γιόγκα και υγεία» που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Hub events για ένα διήμερο, 7-8 Νοεμβρίου 2015.

Tranquini festival 2 ebef2

Κάθε επισκέπτης είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η γιόγκα παρέα με το νέο φυσικό ποτό Tranquini® Positively Relaxed. Ενας συνδυασμός που ξάφνιασε ευχάριστα τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, καθώς το χαλαρωτικό ποτό ήταν εκεί για να ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη τους για δροσερή απόλαυση.

Το Tranquini® Positively Relaxed, αποκόμισε διθυραμβικά σχόλια από όσους το δοκίμασαν τόσο για την υπέροχη γεύση του όσο και για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες λόγω των φυσικών του συστατικών. Ιδανική πρόταση που συμβάλλει στη χαλάρωση σώματος και πνεύματος, ακόμα και μετά από σωματική άσκηση, καθώς ανήκει στην κατηγορία των relaxation drinks.

TQ 250ml can regular close dry RGB no claim LOW 913a4

Εμπνευσμένο από τη φύση, το Tranquini® Positively Relaxed περιέχει ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, εκχυλίσματα από διαλεγμένα βότανα όπως πράσινο τσάι, χαμομήλι, μελισσόχορτο και λεβάντα, ενώ έχει εντυπωσιακό έντονο ρουμπινί χρώμα, που του χαρίζουν οι συμπυκνωμένοι χυμοί βατόμουρου και καρότου. Μας προτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με θετική σκέψη, να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε έναν πιο θετικό και χαλαρό τρόπο ζωής.