Η Beyonce έχει αποφασίσει να γίνει κορμάρα

Η Beyonce έχει αποφασίσει να γίνει κορμάρα

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων, η τραγουδίστρια προπονείται δύο φορές την ημέρα.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Beyonce έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, Rumi και Sir. Ήδη έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά από ό,τι φαίνεται η star θέλει να χάσει ακόμα περισσότερα και να αποκτήσει «το καλύτερο σώμα που είχε ποτέ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Hollywood Life.


https://www.instagram.com/p/BfxH6XMFo4D


«Αφού πέρυσι ακύρωσε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella επειδή ήταν έγκυος στα δίδυμα, φέτος θέλει να επιστρέψει δυναμικά. Για να το κάνει αυτό και να προσφέρει στους fans της μια μοναδική εμπειρία που δεν θα έχουν ξαναδεί, γυμνάζεται εντατικά το τελευταίο διάστημα» αναφέρει το site, παραθέτοντας μάλιστα πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας: «Θέλει να έχει το πιο ωραίο σώμα που είχε ποτέ στο φετινό Coachella. Γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα, υπάρχουν μέρες που κάνει ακόμα και τρεις προπονήσεις! Και κάνει διάφορα είδη γυμναστική, από Pilates μέχρι HIIT και spinning».

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη διατροφή της, η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως της έχουν μείνει μόνο 3 κιλά για να χάσει: «Είναι τα τελευταία 3 κιλά. Εκτός από τη γυμναστική ακολουθεί και μια πολύ προσεκτική διατροφή. Είναι αφοσιωμένη σε ένα vegan διατροφικό πλάνο. Νιώθει πολύ καλύτερα με τη φυτοφαγική διατροφή».

Δες ακόμα: Ξεκίνα τη μέρα σου με το αγαπημένο smoothie της Jennifer Garner