Κοιλιακοί: γρήγορα και αποτελεσματικά

Κοιλιακοί: γρήγορα και αποτελεσματικά

Αν θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στην εμφάνιση της κοιλιάς σας, τότε ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα διπλασιάσετε το αποτέλεσμα μειώνοντας το χρόνο.

Οι κοιλιακοί είναι από τα πιο δύσκολα σημεία για να έχετε γρήγορα εμφανή αποτελέσματα. Μπορεί να γυμνάζεστε πολύ καιρό αλλά, να μην έχετε την αναμενόμενη εικόνα. Για αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε τους κοιλιακούς σας να σφίγγουν και να δυναμώνουν πιο γρήγορα από ό,τι περιμένατε.

Εκτελέστε τις ασκήσεις σας πιο αργά. Μετρήστε μέχρι το τέσσερα αργά για να σηκωθείτε όταν κάνετε την κλασσική άσκηση κοιλιακών. Στην πιο κρίσιμη στιγμή, στην κορύφωση της άσκησης συσπάστε τους κοιλιακούς σας και μετά μετρήστε ξανά μέχρι το τέσσερα για να γυρίσετε στην αρχική σας θέση.

Κάντε μικρές, αργές κινήσεις. Με αυτήν την τακτική απομονώνονται οι κοιλιακοί και κάνουν αυτοί όλοι τη δουλειά χωρίς τη βοήθεια του υπόλοιπου σώματος.

Ραχιαίοι. Προσθέστε στην ημερήσια άσκηση κοιλιακών, ραχιαίους. Απλά ξαπλώστε μπρούμυτα, ανασηκώστε πόδια και χέρια τεντωμένα λίγο πάνω από το κεφάλι σας και στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε αρκετές φορές.