Τα fitness μυστικά των χολυγουντιανών stars

Τα fitness μυστικά των χολυγουντιανών stars

Διάσημες κυρίες της showbiz αποκαλύπτουν την ρουτίνα τους καθώς και τη σχέση με το σώμα τους.

Adriana Lima
Ο άγγελος της Victoria's Secret στο παρελθόν σόκαρε το κοινό, όταν παραδέχτηκε ότι ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης κάθε χρόνο πριν το ετήσιο lingerie show του οίκου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση δύο φορές την ημέρα, καθώς και την κατανάλωση χυμών αποκλειστικά, για δώδεκα ημέρες. Δώδεκα ώρες πριν το show, το supermodel απαγορεύεται να πιεί οτιδήποτε (κανόνας από τον οποίο το νερό δεν αποτελεί εξαίρεση). Πρόσφατα, η Lima παραδέχτηκε ότι το αυστηρό αυτό πρόγραμμα αποτελεί εξαίρεση, και όχι κανόνα, στην καθημερινότητά της: «Δεν κάνω τρελές δίαιτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ακολουθώ το πρόγραμμα για αυτό τον συγκεκριμένο σκοπό. Μετά το show, γίνομαι ξανά κανονική».

Julianne Moore
Η ηθοποιός παραδέχεται ότι «καθημερινά παλεύω με την υπερβολικά βαρετή δίαιτά μου που αποτελείται από γιαούρτι, δημητριακά και μπάρες. Σιχαίνομαι τις δίαιτες. Σιχαίνομαι που πρέπει να τις ακολουθώ για να φοράω το "σωστό" μέγεθος στα ρούχα. Πεινάω συνέχεια. Πιστεύω ότι είμαι αδύνατη αλλά, προφανώς, η βιομηχανία δεν έχει την ίδια άποψη. Πιστεύω ότι όλες οι ηθοποιοί πεινάνε συνέχεια».

Jessica Simpson
Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της παραδέχεται ότι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν διστάζει να ενδώσει σε μικρές παρασπονδίες όπως μπισκότα με βούτυρο. «Είμαι πιο παχουλή από ποτέ, αλλά θέλω να δείχνω την κοιλιά μου! Πιστεύω ότι μου επιτρέπεται να ξεφεύγω. Θα με απασχολήσει το βάρος μου μετά την εγκυμοσύνη».

Jessica Alba
Η 31χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το σώμα της. «Μετά την εγκυμοσύνη, ένιωσα απελευθερωμένη. Έμαθα να αποδέχομαι το σώμα μου και να μην δίνω τόση σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση. Η μητρότητα μου έμαθε να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση».

Jessica Biel
Η αγαπημένη του Justin Timberlake είναι διάσημη και για την ειλικρίνειά της όσον αφορά το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής και την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί. Σε συνέντευξή της σε μεγάλο μηνιαίο περιοδικό, η Biel παραδέχτηκε ότι, καμία φορά, αυτή η ρουτίνα είναι υπερβολική. «Ξέρω ότι πρέπει να καταστρέψω λίγο την φήμη μου. Όλη αυτή η εικόνα της υπερβολικά υγιούς και γυμνασμένης είναι πολύ καθώς πρέπει. Ο νέος μου εαυτός θα είναι πιο σκοτεινός και ανθυγιεινός. Ήρθε η ώρα να γίνω πολύ, πολύ κακιά».

Emma Stone
Αφού παραδέχτηκε ότι, όπως κάθε γυναίκα, έχει άγχος για το σώμα της, η Emma Stone μίλησε στο περιοδικό US Weekly, για τα πραγματικά της συναισθήματα απέναντι στην γυμναστική. «Νιώθω πολύ συχνά ότι απαίσια. Δεν θα με ακούσετε να λέω ότι δεν έχω θέματα με το σώμα μου γιατί, εάν δεν είχα, δεν θα ήμουν άνθρωπος. Έχω να γυμναστώ έναν μήνα και είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου. Το τρέξιμο κάνει κακό στα γόνατα και μου αρέσει να κάνω πράγματα που απολαμβάνω όπως, για παράδειγμα, η κολύμβηση».