Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;

Γωγώ Φούντα
Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;

O personal trainer των stars καταρρίπτει τις συνηθισμένες δικαιολογίες για να αποφύγουμε τη γυμναστική

To καλοκαίρι τελείωσε και όλοι γυρίζουμε στις πόλεις και στις δουλειές μας. Εκτός φυσικά από τις ευχάριστες αναμνήσεις των διακοπών φέρνουμε, δυστυχώς, μαζί μας και κάποια περιττά κιλά, αποτέλεσμα της κραιπάλης, των κοκτέιλ και των βραδιών σε ταβερνάκια με φίλους. Και μπορεί να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να μας πιάνει κατάθλιψη, αλλά για γυμναστική ούτε λόγος! Ο personal trainer λοιπόν των μεγαλύτερων star όπως η Jennifer Lopez και η Kim Κardashian, Gunnar Peterson, αναλύει τις πιο κλασσικές δικαιολογίες που λέμε όλοι μας προκειμένου να αποφύγουμε την άσκηση και μας δίνει τρόπους πώς να τις ξεπεράσουμε. Δικαιολογίες τέλος λοιπόν...

Δικαιολογία: Δουλεύω πολύ και δεν έχω χρόνο για γυμναστική.

Λύση που προτείνει ο Peterson: Πραγματικά πιστεύετε ότι είστε πιο απασχολημένοι από έναν αρχηγό κράτους, έναν μεγάλο star ή ένα σημαντικό στελεχος επιχείρησης; Αν αυτοί μπορούν να βρουν χρόνο, τότε μπορείτε κι εσείς!

Δικαιολογία: Τις μέρες που κάνω γυμναστική μετά νιώθω ότι δικαιούμαι να φάω οτιδήποτε επιθυμώ

Λύση που προτείνει ο Peterson: Kάντε το! Αλλά μην απογοητευτείτε όταν δείτε τη ζυγαριά να ανεβαίνει. Είναι όλα θέμα επιλογών!

Δικαιολογία: Έπειτα από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, το τελευταίο που θέλω να κάνω, είναι γυμναστική.

Λύση που προτείνει ο Peterson: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν παρέχετε στον οργανισμό σας αρκετά θρεπτικά συστατικά. Φάτε κάτι ελαφρύ κάθε τρεισήμιση με τέσσερις ώρες και οπωσδήποτε φάτε μία μπανάνα ή κάτι παρόμοιο, μία περίπου ώρα πριν τη γυμναστική σας. Καταναλώστε ένα δυναμωτικό ποτό κατά τη διάρκεια της άσκησης και πάρτε ένα ελαφρύ γεύμα 15-60 λεπτά αφού ολοκληρώσετε την προπόνησή σας. Δε θέλει κόπο, απλά οργάνωση!

Δικαιολογία: Χρειάζεται πολύς χρόνος για να δεις καλά αποτελέσματα

Λύση που προτείνει ο Peterson: Ποτέ δεν είναι αργά. Όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Σύμφωνα με μελέτες ακόμα και ένας άνθρωπος 80 ετών αν γυμναστεί μπορεί να δει αποτελέσματα. Οπότε ξεκινήστε αμέσως. Μας δόθηκε απλά ένα σώμα, το θέμα είναι εμείς πώς θα το διαχειριστούμε.

Διαβάστε επίσης:

Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Ρίξτε πόρτα στην κυτταρίτιδα

Φτιάξε κορμί με τα μυστικά της σέξι τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger