Κοιλιακοί- "φέτες": Σε ποια 40χρονη σταρ ανήκουν και πώς θα τους αποκτήσουμε

Κοιλιακοί- "φέτες": Σε ποια 40χρονη σταρ ανήκουν και πώς θα τους αποκτήσουμε

H star μοιράζεται την fitness σοφία της

H σταρ, τους κοιλιακούς της οποίας ζηλέψαμε, είχε πάντα απίστευτο σώμα. Στα 40 της χρόνια, η ηθοποιός και μοντέλο δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή- άλλωστε, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Playboy έξι φορές.

jenny

Ο λόγος για την Jenny McCarthy, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Shape, όπου μίλησε για την fitness ρουτίνα και την διατροφή της. Η McCarthy είναι fan της yoga, την οποία κάνει δύο φορές την εβδομάδα- σε συνδυασμό με ασκήσης ενδυνάμωσης των μυών και τρέξιμο, τα οποία κάνει όλες τις υπόλοιπες μέρες, πάντα υπό τους ρυθμούς δυνατής μουσικής. Τι κάνει, όμως, σε περίπτωση που θέλει να χάσει άμεσα λίγα κιλά;

«Το καινούργιο αγαπημένο μου πράγμα είναι η δίαιτα της σούπας. Φτιάχνω πολλές, διαφορετικές και θρεπτικές σούπες- όπως χορτόσουπα με κολοκύθα. Όταν θέλω να χάσω άμεσα 2- 3 κιλά, τρώω σε κάθε γεύμα τις σούπες μου, για περίπου 10 μέρες», είπε η ηθοποιός, η οποία έσπευσε να συμπληρώσει ότι η διατροφή της, σε γενικές γραμμές, δεν περιλαμβάνει γλουτένη και γαλακτοκομικά, αλλά επιτρέπει στον εαυτό της, κάποιες φορές να ενδίδει στους πειρασμούς.

Διαβάστε ακόμα:
Η Jenny McCarthy σχεδιάζει για τα παιδιά
Πέντε καλλίγραμμες stars μοιράζονται τα μυστικά της σιλουέτας τους
Τι είναι ικανοί να κάνουν οι celebrities για να κρατηθούν σε φόρμα;