Το 50% των γυναικών έχει χρησιμοποιήσει καθαρκτικά για να χάσει βάρος

Το 50% των γυναικών έχει χρησιμοποιήσει καθαρκτικά για να χάσει βάρος

Αν και γνωρίζουν τους κινδύνους δεν βάζουν μυαλό

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να χάσει κιλά. Μάλιστα όταν η εικόνα τους γίνεται εμμονή δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ακραίες λύσει γνωρίζοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο της ζωή τους.


Χαρακτηριστικά, ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 47% των γυναικών είναι τόσο απελπισμένες για να χάσουν κιλά που έχουν καταφύγει στα χάπια , τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους .

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες έχουν καταφύγει στα καθαρτικά αν και ήξεραν ότι κάνει κακό στην υγεία τους και μάλιστα τα αποτελέσματα δεν είναι μακροπρόθεσμα.

Το φάρμακο λοιπόν για τη δυσκοιλιότητα χρησιμοποιείτε από τις γυναίκες ως γρήγορη λύση καθώς προκαλεί γρήγορη απώλεια νερού από το σώμα . Αυτό, ήταν και ένα από τα παράξενα πράγματα που αποκάλυψαν οι ερευνητές στη μελέτη τους, όσον αφορά τιςς γυναίκες και τις κινήσεις κάνουν προκειμένου να χάσουν κιλά.


Το 45% των γυναικών έχουν δοκιμάσει τη νηστεία παρακάμπτοντας τα γεύματα , και το 39% έχουν δοκιμάσει τη « δίαιτα της λαχανόσουπας ».


Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι τεχνικές αυτές μπορεί να προκαλέσουν βραχυπρόθεσμη απώλεια βάρους, αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά μακροχρόνια προβλήματα υγείας .

Στην περίπτωση των καθαρτικών η συχνή χρήση μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και μακροπρόθεσμες βλάβες του εντέρου .

Το δυσάρεστο είναι πως το 76% των γυναικών παραδέχθηκε ότι« προτεραιότητα είναι η απώλειας βάρους », ακόμα και έχει αρνητική επίπτωση στην υγεία τους .

Δείτε το top10 τεχνικών απώλειας βάρους

1 ) Τα καθαρτικά - 47 %

2 ) Νηστεία - 45 %

3 ) Δίαιτα της λαχανόσουπας - 39 %

4 ) Η δίαιτα υγρών – 35%

5 ) Κομπρέσες - 29 %

6 ) Η δίαιτα δημητριακών - 26 %

7 ) Μωρουδιακά τρόφιμα- 26 %

8 ) Ωμοφαγία - 24 %

9 ) Μικρό γεύματα - 18 %

10 ) Τρόφιμα που θα σας κάνει να αρρωστήσετε - 14%