Θέλετε τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς; Δοκιμάστε αυτή την άσκηση!

Θέλετε τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς; Δοκιμάστε αυτή την άσκηση!

Γυμνάζει τέλεια την περιοχή της κοιλιάς

Για να αποκτήσετε super γυμνασμένη κοιλιά θα πρέπει να δείξετε επιμονή αλλά και υπομονή, καθώς θαύματα δε μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Σωστή διατροφή, ενυδάτωση και φυσικά αρκετή προπόνηση είναι τα χρυσά κλειδιά της επιτυχίας.


Οι σωστές ασκήσεις θα μπορέσουν να σας χαρίσουν την κοιλιά που ονειρεύεστε. Πάμε να δούμε μια super άσκηση που γυμνάζει άψογα την περιοχή της κοιλιάς:


Κάθεστε σε ένα στρώμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω (γέρνετε προς τα πίσω, χωρίς να καμπουριάζετε) και σηκώνετε τα πόδια σας στον αέρα (πρέπει να είναι τεντωμένα και παράλληλα από το έδαφος). Από αυτή τη στάση, λυγίζετε το δεξί σας πόδι και το φέρνετε προς το στήθος, τη στιγμή που με τον αριστερό σας αγκώνα προσπαθείτε να ακουμπήσετε το λυγισμένο δεξί σας γόνατο. Το αριστερό σας πόδι θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένο. Παίρνετε βαθιά εισπνοή και επανέρχεστε στο κέντρο, στην αρχική σας θέση, εκτελώντας έπειτα την ίδια διαδικασία με το αντίθετο πόδι. Προσοχή η κοιλιά σας θα πρέπει να είναι πάντα σφιχτή κατά την εκτέλεση της άσκησης, για να έχετε ισορροπία.

Διαβάστε ακόμα

Οι τρεις ασκήσεις που θα σας χαρίσουν τα οπίσθια που ονειρεύεστε

Aerial yoga: Κάψτε θερμίδες στον αέρα!