Οι 6 μικρές (και εντυπωσιακές) αλήθειες για την ευαίσθητη περιοχή σας!

Ερμιόνη Σαρρή
Οι 6 μικρές (και εντυπωσιακές) αλήθειες για την ευαίσθητη περιοχή σας!

Οι ικανότητές της θα σας εκπλήξουν!

Η ευαίσθητη περιοχή σας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας. Αυτή είναι που συμβάλλει στη γονιμοποίηση και τη γέννηση ενός παιδιού. Ναι ίσως οι δύσκολες ημέρες του μήνα (γνωστές ως ημέρες περιόδου) να κάνουν τη ζωή σας κάπως δύσκολη, αλλά καταβάθος το σημείο αυτό έχει πολλές... ικανότητες. Δείτε τις παρακάτω και αισθανθείτε για ακόμη μία φορά υπερήφανες που είστε γυναίκες.

Αντέχει τη... γυμναστική: Δεν ξέρουμε αν έχετε ακουστά τις ασκήσεις Kegel, αλλά γενικώς οι έρευνες έχουν δείξει ότι η ευαίσθητη περιοχή σας αντέχει ακόμη και την πιο σκληρή προπόνηση. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να κάνετε πού και πού μερικές ασκήσεις και να είστε σίγουρες πως θα σας ανταμείψει τη στιγμή που πρέπει.

Η διατροφή σας την... επηρεάζει: Αν είστε λάτρεις των πικάντικων φαγητών, ίσως έχετε αντιληφθεί πως τα κολπικά σας υγρά δε μυρίζουν το ίδιο κάθε φορά που γεύεστε κάτι καυτερό. Να, λοιπόν, ένας ακόμη λόγος για να αποφεύγετε τα junk food και γενικώς τα ανθυγιεινά φαγητά.

Το μέγεθος που θα σας αφήσει άφωνους: Ο γυναικείος κόλπος δεν είναι τόσο μικρός όσο φαντάζεστε. Το βάθος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 εκατοστά. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, λοιπόν, δε χρειάζεται να έχετε κανένα απολύτως άγχος. Έχει τη μαγική ικανότητα να μεγαλώνει τόσο, που ο ανθρώπινος νους δύσκολα μπορεί να κατανοήσει.

Σας χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας: Και όμως τα κολπικά υγρά έχουν την ικανότητα να σας προειδοποιήσουν για το πότε είναι το σωστό timing για να γονιμοποιήσετε. Η υφή τους αλλάζει και αποκτούν μία μικρή ελαστικότητα. Αν, λοιπόν, ανυπομονείτε να γίνετε μαμά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην προειδοποίηση αυτή που σας δίνει ο... κόλπος σας!

Δε σας περιορίζει την απόλαυση: Σε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τέσσερα είδη οργασμών. Εσείς, λοιπόν, μπορείτε να ανακαλύψετε τον κλειτοριδικό οργασμό, τον κολπικό, τον συνδυαστικό και τέλος τους... πολλαπλούς. Οι άντρες πάλι πρέπει να αρκεστούν στον έναν και μόνο.

Γνωρίζει από... καθαριότητα: Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, ίσως η στοματική σας περιοχή να έχει περισσότερα βακτήρια από ότι η... ευαίσθητη. Ο κόλπος σας διαθέτει ένα δικό του μηχανισμό αυτοκαθαρισμού και για αυτό δεν πρέπει να αγχώνεστε υπερβολικά για το τι συμβαίνει εκεί κάτω!

Διαβάστε ακόμη:

Σου τη σπάει η... περίοδος; 6 λόγοι για να την θεωρείς... ευλογία και όχι βάσανο!

Υγιής και νέα για πάντα; Ακολούθησε τα παρακάτω tips και δε θα χάσεις...!