Πόνοι περιόδου: 4 tips για να μη μείνεις κουλουριασμένη στο κρεβάτι

Ερμιόνη Σαρρή
Πόνοι περιόδου: 4 tips για να μη μείνεις κουλουριασμένη στο κρεβάτι

Κανένας πόνος δε θα σε κάνει να ακυρώσεις τα drinks με τις φίλες σου.

Κανένας άντρας και ποτέ δε θα καταλάβει πως αισθανόμαστε τις ημέρες αυτές της περιόδου μας. Έχουμε νεύρα, θέλουμε να τρώμε γλυκά non stop, αισθανόμαστε κουρασμένες και… πονάμε. Οι γνωστοί, λοιπόν, πόνοι περιόδου. Πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε για να μην αναβάλλουμε για ακόμα μία φορά τα σχέδιά μας;

  1. Μείωσε το αλάτι: Καλό θα ήταν για αυτές τις ημέρες να απαρνηθείς τους ξηρούς καρπούς, τις πατάτες τηγανιτές και γενικότερα ό,τι περιέχει πολύ αλάτι. Και να πίνεις πολύ νερό. Πολύ. Ακούς;
  2. Aντιστάσου στην υπερβολική καφεΐνη: Εντάξει, δε χρειάζεται να στερηθείς τον πρωινό σου καφέ, απλά μην το παρακάνεις για το υπόλοιπο της μέρας. Ξέρουμε πως πια η καθημερινότητα χαρακτηρίζεται από πολλούς καφέδες στο χέρι, αλλά για αυτές τις ημέρες... συγκρατήσου. Please!
  3. Κάνε λίγο yoga: Εντάξει, δεν εννοούμε να κάνεις όλα αυτά τα ακροβατικά που βλέπεις από τους master του είδους, αλλά υπάρχουν πολλές ασκήσεις που χαλαρώνουν τους μύες. Θα δεις πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
  4. Ώρα για λίγη σοκολάτα (Yeahhhh): Οι πόνοι έχουν και τα καλά τους. Για αυτές τις ημέρες, λοιπόν, μπορείς να τσιμπάς με απόλυτη ελευθερία και δίχως τύψεις μερικά κομματάκια μαύρης σοκολάτας.

Αυτό το διάβασες;

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι και δε νιώθεις καλά

DPG Network