Πώς παραμένεις γεμάτη αυτοπεποίθηση καθημερινά

Πώς παραμένεις γεμάτη αυτοπεποίθηση καθημερινά

Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση; Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τονώσεις την αυτοεκτίμησή σου, αλλά προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να προσπαθείς διαρκώς και να μάθεις να ξεπερνάς τα εμπόδια!

Μην αφήσεις τη δουλειά και τις υποχρεώσεις να κρατήσουν μακριά από τους αγαπημένους ανθρώπους και τις βόλτες στην πόλη. Όσο «φορτωμένο» και αν είναι το πρόγραμμά σου, πάντα μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις όσα σε ευχαριστούν πραγματικά. Σίγουρα, οι απαιτήσεις και η κούραση της καθημερινότητας δεν σε διευκολύνουν… Πόσω μάλλον τις «δύσκολες» ημέρες του μήνα, που αισθάνεσαι περιορισμένη. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι πως η περίοδός σου σε κρατάει μακριά από αγαπημένες σου δραστηριότητες.

Τι μπορείς να κάνεις για να παραμένεις ενεργητική και ζωντανή κάθε ημέρα;

Φόρεσε άνετα ρούχα!

Ξεκίνα από τα βασικά. Φόρεσε ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα. Μην ξεχνάς ότι τα baggy παντελόνια, τα sneakers, τα boyfriend jeans και τα oversized πουλόβερ είναι της μόδας. Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου και αμέσως θα νιώσεις σιγουριά. Άλλωστε, επιλέγοντας cozy ρούχα θα ξεκινήσεις με περισσότερη όρεξη και θετική διάθεση την ημέρα σου! Κάνε λοιπόν το πιο δυναμικό ξεκίνημα, απλώς διαλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα!

ALWAYS1

Πρόσεξε τη διατροφή σου

Παράλληλα, φρόντισε να κάνεις τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές που θα σε τονώσουν. Για παράδειγμα, κατανάλωσε τροφές που είναι πλούσιες σε σίδηρο, όπως το κόκκινο κρέας, το σπανάκι και το κακάο και βάλε στο πρόγραμμά σου τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C όπως το πορτοκάλι, οι πιπεριές και το ρόδι. Θα σου χαρίσουν ενέργεια για να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας και να μην νιώθεις κουρασμένη και αδύναμη. Μην ξεχνάς ότι η διατροφή σου πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά σου, πόσω μάλλον τις «δύσκολες» ημέρες του μήνα.

ALWAYS2

Πες «ναι» στη γυμναστική, αλλά και στην ξεκούραση

Η γυμναστική θα σε βοηθήσει να φροντίσεις το σώμα σου και να παραμείνεις σε φόρμα. Βρες τις δραστηριότητες που σε συναρπάζουν και δοκίμασε νέες εμπειρίες. Ξεκίνα μαθήματα χορού, μποξ, ή γιόγκα και αμέσως θα δεις τη διαφορά. Δεν υπάρχει λόγος η περίοδός σου να σε εμποδίζει από όλα όσα αγαπάς. Και αυτό διότι με τα κατάλληλα προϊόντα προσωπικής γυναικείας υγιεινής μπορείς να νιώθεις προστασία και να κινείσαι ελεύθερα κάθε μέρα!

Και φυσικά, φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι επαρκώς, προκειμένου να είσαι φρέσκια και γεμάτη ενέργεια για να κάνεις όλα όσα θέλεις μέσα στην ημέρα σου.

ALWAYS 3

Διάλεξε την κατάλληλη σερβιέτα

Επένδυσε στην ποιότητα και φρόντισε οι σερβιέτες σου να προσφέρουν απορροφητικότητα και απαλότητα, ώστε να μην αγχώνεσαι ότι μπορεί να λερωθείς. Εμείς επιλέγουμε την Always Platinum. Και αυτό διότι μας χαρίζει την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς και απαλότητας.

Απορροφάει αμέσως τα υγρά με τη βοήθεια από τα μικρομαξιλαράκια στα πλαϊνά της μέρη. Παράλληλα, το κέντρο της είναι ενισχυμένο, ώστε να αισθανόμαστε απόλυτη σιγουριά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι ότι είναι εξαιρετικά απαλή και έτσι, μας επιτρέπει να αισθανόμαστε απολύτως άνετα σε κάθε μας βήμα.

Συνδύασε απαλότητα και προστασία με τον καλύτερο τρόπο με την Always Platinum και μη διστάζεις να δοκιμάσεις οποιαδήποτε δραστηριότητα!