Πώς να συνδυάσεις εκθαμβωτικό μακιγιάζ και τέλεια όραση.

Πώς να συνδυάσεις εκθαμβωτικό μακιγιάζ και τέλεια όραση.

Με τις μέρες για τις Γιορτές να μετράνε αντίστροφα, ήρθε η ώρα να το δεις σοβαρά. Τα γυαλιά οράσεως είναι χρήσιμα και μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να χαρίσουν στυλ. Δεν μπορούν όμως να υποστηρίξουν ένα λαμπερό μακιγιάζ χωρίς να κρύβουν τα μάτια σου.

Τώρα λοιπόν που οι ευκαιρίες για βραδινές εξόδους, αλλά και οι αφορμές για look που εντυπωσιάζει θα είναι αυξημένες, ήρθε η ώρα για εκείνο το καθαρό, λαμπερό βλέμμα που θα σε κάνει τη βασίλισσα της βραδιάς. Αρκεί να έχεις τους ιδανικούς φακούς επαφής και τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς.

Η επιλογή φακών επαφής ημερήσιας αντικατάστασης σε κάθε περίπτωση βοηθά στο να διατηρούνται τα μάτια στη φυσική τους κατάσταση όλη μέρα, αλλά και κάνουν την όλη διαδικασία ακόμη πιο άνετη.

Είτε πρόκειται για το στάδιο του μακιγιάζ, ή του ντεμακιγιάζ, ξεκινάς πάντα από τους φακούς επαφής.

fwto fakoi 2

Με καθαρά και στεγνά χέρια εφάρμοσε τους φακούς επαφής. Ως προς τα καλλυντικά, προτίμησε μη λιπαρά υποαλλεργικά προϊόντα και σκιές με κρεμώδη υφή, ώστε να αποφύγεις την επαφή με τους φακούς σου.

fwto fakoim flre

Έχοντας υγρό eyeliner ή μολύβια με gel, ανάδειξε το εξωτερικό περίγραμμα των ματιών σου, αποφεύγοντας την επαφή με το εσωτερικό.

Το ίδιο ισχύει και με τη μάσκαρά σου. Νιώσε άνετα με το concealer, αλλά άσε το glitter για κάποια στιγμή που δεν θα φοράς φακούς επαφής, καθώς έτσι όπως σκορπίζεται μπορεί εύκολα να έρθει σε επαφή μαζί τους.

Ψεύτικες βλεφαρίδες ή μάσκαρες με ίνες που τις μακραίνουν καλό είναι να τις αποφύγεις καθώς μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στα μάτια και να σου χαλάσουν μια υπέροχη βραδιά.

photo fakoi 1

Όταν πάλι αυτή τελειώσει, ή έρθει τουλάχιστον η ώρα του ντεμακιγιάζ, ξεκινάς πάλι από τους φακούς και συνεχίζεις με μη λιπαρά υποαλλεργικά προϊόντα, και οφθαλμολογικά ελεγμένα, δίνοντας την προσοχή που χρειάζεται στο σωστό καθαρισμό των πινέλων και αξεσουάρ.

Στα καλά νέα, κι αν ακόμα δεν ξέρεις αν οι φακοί επαφής ταιριάζουν στο lifestyle σου, μπορείς να κάνεις μια δωρεάν δοκιμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις εδώ και να βρεις το οπτικό κατάστημα που σε εξυπηρετεί για να τους παραλάβεις και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου τα πλεονεκτήματα των φακών επαφής ACUVUE® της Johnson & Johnson.

fakoi