Νιώθεις πως μαυρίζουν τα πάντα ξαφνικά; 3 φυσικοί τρόποι για να το καταπολεμήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νιώθεις πως μαυρίζουν τα πάντα ξαφνικά; 3 φυσικοί τρόποι για να το καταπολεμήσεις

Να τι πρέπει να κάνεις

Υπάρχουν φορές που είσαι στο γραφείο ή στο σπίτι σου και παρά το γεγονός πως δεν είσαι άρρωστη νιώθεις μια περίεργη θολούρα (μπορείς να τη δεις και ως Brain Fog) η οποία σε εμποδίζει να κάνεις τις δουλειές σου και γενικά να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Μάθε λοιπόν, πως αυτό που νιώθεις είναι πραγματικότητα και δεν είναι απλά στο κεφάλι σου.

Ειδικοί επισημαίνουν πως δεν πρέπει να το παίρνεις σαν πλάκα και να αντιδράς σα να μη συμβαίνει τίποτα. Η θολούρα είναι σα να ζεις μέσα σε έναν λαβύρινθο και νιώθεις πως δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στα σημαντικά πράγματα. Υπάρχουν όμως τρεις τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις και να την καταπολεμήσεις φυσικά.

Πέρασε χρόνο έξω

Το υπέρυθρο φως του ήλιου είναι απαραίτητο για την εξισορρόπηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πρόσθεσε στη διατροφή σου μανιτάρια reishi

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ισορροπήσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα και να δώσεις στον οργανισμό σου περισσότερη ενέργεια.

Πιες τσάι βοτάνων

Το ιαπωνικό τζίνσενγκ έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την οξειδωτική κυτταρική βλάβη και αυξάνει την κυτταρική ενέργεια. Εάν δεν μπορείς να το βρεις σε μαγαζί με φυσικά προϊόντα, δοκίμασε οποιοδήποτε άλλο τσάι βοτάνων.

Φρόντισε λοιπόν τον εαυτό σου για να σε φροντίσει και αυτός.