Smiledesigners: Ποιοι κρύβονται πίσω από τα αστραφτερά χαμόγελα των διάσημων;

Smiledesigners: Ποιοι κρύβονται πίσω από τα αστραφτερά χαμόγελα των διάσημων;

Αν υπάρχει ένα «αξεσουάρ» το οποίο δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ στο… σπίτι μας, αυτό είναι δίχως αμφιβολία το χαμόγελό μας! Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι αγαπημένοι μας stars, ξεχωρίζουν για το χαμόγελό τους: Julia Roberts, Angelina Jolie, Anne Hathaway. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα «λαμπερά» παραδείγματα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια σκηνή, εξαιτίας του πανίσχυρου «όπλου» τους, που δεν είναι άλλο από το αστραφτερό χαμόγελό τους! Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις ένα εξίσου λαμπερό χαμόγελο, η λέξη «Smiledesigners» είναι αυτή που… λύνει το μυστήριο!

smile desi 2
smile desi 3

Τα πρόσωπα πίσω από τα ωραιότερα χαμόγελα!

Τα ονόματά τους είναι συνδεδεμένα με τα ωραιότερα χαμόγελα της showbiz και όχι άδικα! Η Όλφη Ευστρατοπούλου DDS, MSc και η Ελισάβετ Κουκοπούλου DDS, MSc, ήταν συμφοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ στη συνέχεια ήταν μαζί στις μεταπτυχιακές σπουδές, για την απόκτηση του Μaster in Esthetic and Restorative Dentistry στο University of Michigan, Ann Arbor, USA. Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο σπουδών, δημιούργησαν την οδοντιατρική κλινική Smiledesigners, την οποία εμπιστεύονται πολλά πρόσωπα από τον χώρο του lifestyle και όχι μόνο, για τα τέλεια δόντια. Όλα αυτά τα χρόνια, στηριζόμενες πάνω σε γερές οδοντιατρικές βάσεις και γεμάτες όρεξη για την απόκτηση νέων γνώσεων όσον αφορά στα υλικά, τις νέες μεθόδους και την τεχνογνωσία, μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη δημιουργία ενός υγιούς και παράλληλα όμορφου χαμόγελου. Το μότο τους μάλιστα είναι: Μη ζηλεύεις πια τα εντυπωσιακά χαμόγελα των stars! Απόκτησε το δικό σου λαμπερό χαμόγελο εύκολα και γρήγορα!

Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, δημιουργούν όμορφα χαμόγελα που ταιριάζουν στον καθένα ξεχωριστά. Τα δόντια σου είναι στραβά και σε κάνουν να ντρέπεσαι για το χαμόγελό σου; Υπάρχουν αντιαισθητικά κενά μεταξύ των δοντιών; Άλλα είναι πιο κοντά, πιο πεταχτά ή μυτερά και χαλάνε την αρμονία της οδοντοστοιχίας; Τα δόντια σου είναι τριμμένα, ταλαιπωρημένα και έχουν χάσει το ωραίο τους σχήμα; Τότε πρέπει να γνωρίζεις πως η λύση που όλοι προτιμούν για ένα εντυπωσιακό χαμόγελο, είναι η τεχνική «όψεις»!

smile desi 4

Τι ακριβώς είναι οι όψεις;

Οι όψεις είναι μια τεχνική της Αισθητικής Οδοντιατρικής κατά την οποία τροποποιούμε μόνο την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών, έτσι ώστε να βελτιώσουμε το χρώμα ή το σχήμα τους. Η τροποποίηση αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, άμεσα με όψεις ρητίνης ή στο εργαστήριο με όψεις παρσελάνης. Στην πρώτη περίπτωση, ο αισθητικός οδοντίατρος με τη βοήθεια της συνθετης ρητινής χτίζει άμεσα σαν μικρογλυπτική πάνω στα δόντια, δίνοντάς τους την τελική σκληρότητα με τη βοήθεια ειδικής ακτινοβολίας. Στη δεύτερη περίπτωση, γίνεται χρήση λεπτών σαν φλούδα προσόψεων πορσελάνης (παρόμοιοι με φακούς επαφής), οι οποίοι κατασκευάζονται στο εργαστήριο και στη συνέχεια συγκολλούνται μόνιμα στα δόντια. Είναι δύο τελείως διαφορετικές μέθοδοι, οι οποίες όμως μπορούν να «απογειώσουν» εξίσου ένα χαμόγελο. Οι όψεις ρητίνης είναι μία ανώδυνη και συντηριτική μέθοδος με χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμά της διατηρείται για αρκετό καιρό, αλλά χρειάζεται συντήρηση δυο φορές τον χρόνο. Οι όψεις πορσελάνης χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για την κατασκευή τους, αφού περιλαμβάνουν την εργασία του οδοντοτεχνίτη, γεγονός που αυξάνει και το κόστος της τεχνικής. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι απίστευτα φυσικό και διατηρείται αναλλοίωτο για πάρα πολλά χρόνια!

smile desi 6

Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο ιατρείο των Smiledesigners, η Ελισάβετ και η Όλφη θα κάνουν ανάλυση του χαμόγελού σου, με φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο smile booth ή με ψηφιακό σκανάρισμα θα κρίνουν κλινικά τις οδοντιατρικές ανάγκες σου και θα σε κατευθύνουν στο χαμόγελο που ονειρεύεσαι να αποκτήσεις.

smile desi 5

Έτσι, θα μπορείς να χαρίζεις χωρίς καμία ντροπή το χαμόγελό σου, για πολλά χρόνια μετά. Τέλος, μην ξεχνάς πως ένα όμορφο χαμόγελο, εκτός από τη δική μας διάθεση, φτιάχνει αυτόματα και των γύρω μας! Ακριβώς για αυτό, οι Smiledesigners μας κάνουν το καλύτερο δώρο, κληρώνοντας μία θεραπεία λεύκανσης και καθαρισμού, αξίας 450 ευρώ.

Ο διαγωνισμός

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, ο οποίος λήγει την Πέμπτη 5 Μαρτίου, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1.Να κάνεις like στο post του διαγωνισμού

2.Follow @smiledesignersgr

3.Κάνε tag 3 φίλες σου

Smiledesigners, Κηφισίας 170, Νέο Ψυχικό, ΤΚ 11525, Τηλ. 2106727310-2106727970
https://www.smiledesigners.gr/
Ακολουθήστε τις
Smiledesigners στο Instagram