H μεγάλη αλλαγή που θα πρέπει να κάνεις φέτος, κάθε φορά που πηγαίνεις στην παραλία

H μεγάλη αλλαγή που θα πρέπει να κάνεις φέτος, κάθε φορά που πηγαίνεις στην παραλία

Αλλαγών... συνέχεια!

Ξέρω, οι αλλαγές φέτος είναι κάτι σαν την αγορά μαγιό τα προηγούμενα χρόνια: Πολλές και σχεδόν καθημερινές! Έχοντας βγει από μία σοκαριστική ομολογουμένως περιπέτεια, και με τον κίνδυνο να μην έχει ακόμη περάσει, καλούμαστε να περάσουμε ένα καλοκαίρι συντηρητικό, λίγο μουδιασμένο και ξεκάθαρα διαφορετικό. Φέτος η ανεμελιά δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας, και τη θέση της έχουν πάρει η υπευθυνότητα, η αυστηρή υγιεινή, και γενικότερα η προσοχή.

Επειδή όμως ως Έλληνες, έχουμε μάθει να χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα no matter what, και τις διακοπές μας θα κάνουμε και στην παραλία θα πάμε, πάντα όμως με προσοχή, και πάντα έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μπορεί δηλαδή μέχρι φέτος, ο βασικός εξοπλισμός παραλίας, να ήταν η ομπρέλα, η πετσέτα, το αντηλιακό και το καπέλο, φέτος ίσως χρειαστείς λίγο μεγαλύτερη τσάντα για να χωρέσεις τα αντισηπτικά και τις μάσκες σου.

Και μιας και βρισκόμαστε σε moοd αλλαγών, έχω να σου προτείνω ακόμη μία που καλό θα ήταν να κάνεις από φέτος, και να συνεχίσεις και τα επόμενα χρόνια. Βάλε λοιπόν στην τσάντα σου ένα έξτρα μαγιό-βασικά το κάτω μέρος μας ενδιαφέρει περισσότερο- ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις όταν ολοκληρώσεις τον κύκλο των... βουτιών σου!!!

Ως γνωστόν, η ευαίσθητη περιοχή λέγεται έτσι για κάποιο λόγο, οπότε καλό θα ήταν να τη φροντίζεις λίγο παραπάνω. Με ένα καθαρό μαγιό μειώνεις τον κίνδυνο μικροβίων ή μυκήτων, ενώ αν το υγρό ύφασμα αντικατασταθεί με στεγνό, μειώνεται αυτομάτως και ο κίνδυνος κρυώματος.

Πόσο μάλλον τον καιρό αυτό που ο Covid-19 παραμονεύει, είναι πιο σημαντικό από ποτέ, να διατηρείς το σώμα σου όσο το δυνατόν πιο καθαρό και φρέσκο.