Τι θα σου συμβεί αν πίνεις νερό με λεμόνι για έναν μήνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι θα σου συμβεί αν πίνεις νερό με λεμόνι για έναν μήνα

Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει

Θέλεις να χάσεις βάρος και να βελτιώσεις την υγεία σου; Κάθε χρόνο στους καλοκαιρινούς μήνες –και όχι μόνο- ψάχνουμε τρόπους για να χάσουμε βάρος, ξέρεις αυτά τα περιττά 2-3 κιλά που πάντα μένουν με κάποιο μαγικό τρόπο και εμείς πάντα προσπαθούμε να τα διώξουμε. Έχουμε δοκιμάσει και να κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες διατροφές και σε συνδυασμό με γυμναστική, όμως σπάνια πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και ξέρεις τι μπορεί να φταίει γι’ αυτό; Ότι ίσως δεν έχουμε ψάξει όλους τους πιθανούς φυσικούς συνδυασμούς. Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι το νερό με λεμόνι, το οποίο όσο περίεργο και αν σου φαίνεται μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος εκτός από το να βελτιώσει την υγεία σου.

Σύμφωνα με το βιβλίο The World’s Healthiest Foods, μόλις ένα τέταρτο φλιτζάνι χυμό λεμονιού περιέχει το 31% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C, με επιπλέον 3% φυλλικό οξύ (που είναι καλό για την καρδιά σου) και 2% κάλιο (που εξισορροπεί την αρτηριακή πίεση). Αυτός ο ζεστός συνδυασμός λοιπόν, ονομάστηκε γρήγορα ένα από τα καλύτερα σπιτικά ροφήματα για την αποτοξίνωση του σώματος.

Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όμως εάν πίνεις για 30 συνεχόμενες ημέρες κάθε πρωί ζεστό νερό με λεμόνι;

Πάτησε το play στο βίντεο που ακολουθεί και θα τα μάθεις όλα.